Subscriu-te

L’Associació Cultural Amics del Castell de Concabella presenta la setena temporada d’activitats

Una nova edició –la setzena– del Festival de Música Castell de Concabella, la cinquena de Jazz Concabella i altres activitats de divulgació i pensament a l’entorn de la poesia i la música integren la proposta d’aquesta entitat per als propers mesos, d’octubre a maig.

L’estrena absoluta de l’obra Lèmurs de Victor Estapé, encàrrec de l’Associació, és l’atractiu més destacat d’aquesta edició del Festival de Música, que constarà de tres concerts. En el primer (2 d’octubre, 19 hores), a càrrec del Quartet Amoenus format per Enric Ribalta (flauta), Víctor Lleixà (clarinet), Julio Gargallo (trompa) i Ramon Aragall (fagot)–, tindrà lloc l’estrena de l’obra d’Estapé, director acadèmic del Conservatori del Liceu, que la presentarà personalment mitja hora abans del concert. 

Els altres dos concerts seran: l’actuació del Quartet Teixidor –format per Joan Espina i Joan Marsol (violins), Jordi Armengol (viola) i Xavier Roig (violoncel)– (16 d’octubre, 19 hores), amb peces de Mozart, Xostakòvitx i Haydn, i del duet format per la soprano Marga Cloquell i el pianista Jesús López Blanco (13 de novembre, 19 hores).

Per la seva banda, el Jazz Concabella inclourà tres sessions: els dies 15 de gener, 5 de febrer i 12 de març, sempre a les 19 hores i a càrrec, respectivament, del Jaume Llombart Sextet, el Xavier Monge Quartet amb el saxofonista Perico Sambeat i el conjunt Ex-Roommates.

Finalment, la programació d’activitats es completa amb un acte de poesia i música protagonitzat pel poeta Enric Casasses i el músic Feliu Gasull (2 d’abril, 19 hores) i una conferència a càrrec de Josep Maria Ganyet (28 de maig, 19 hores), un concabellenc il·lustre que titularà la seva xerrada “Concabella, el centre de l’univers”.

El castell de Concabella és un antic palau senyorial d’aquesta població pertanyent al municipi dels Plans de Sió. Declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, es tracta d’un monument històric i el castell o casal fortificat més gran de la comarca de la Segarra.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

⚠️ Lamentem informar que la soprano Regula Mühlemann ha cancel·lat el seu recital previst per demà al #LIFEVictoria22 junt amb Tatiana Konsunskaya per malaltia. Des del Festival s'està treballant en una nova data per fer possible aquest debut. Seran vàlides les mateixes entrades

Riccardo Chailly i @FilarmoniScala van inaugurar la temporada de @palaumusicacat amb les primeres simfonies de Beethoven i Mahler. "Sonaven noves, en una lectura plena de matisos i colors", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/critica/el-magisteri-quirurgic-de-riccardo-chailly-inaugura-palau-100/

.@toti_soler ha publicat darrerament 'Fill de la fortuna'. "No presenta gaires novetats, i això és una bona notícia, perquè confirma el seu estat de plenitud", diu Ferran Riera a la crítica. Llegeix-la al web! @SateliteK http://www.revistamusical.cat/critica/cordes-afortunades/

Els cors @VEUScorinfantil @corjoveaunio i @CorCambraGr han presentat els seus projectes per als pròxims mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-societat-coral-amics-de-la-unio-enceta-una-temporada-que-inclou-cinc-coproduccions-i-una-estrena-absoluta/

Segueix-nos a Twitter