Subscriu-te

L’Associació Orfeó Català celebrarà el 24 de juliol les eleccions de 2014  

logo associació orfeó català copia

La Junta de l’Orfeó Català ha anunciat avui en Roda de Premsa la data de les eleccions a la Junta Directiva de l’Orfeó Català que, com dicten els estatuts, han de tenir lloc al 2014.

Les eleccions se celebraran el proper 24 de juliol de 2014. Aquesta és la data que la Junta ha considerat més idònia per al bon funcionament de la Institució i per tal de garantir un inici de temporada el mes de setembre amb l’Òrgan de Govern, democràticament escollit, funcionant a ple rendiment.

El calendari electoral previst és:

  • 24 de juny: s’acabarà el termini per presentar candidatures.
  • 25 de juny: es constituirà la Mesa Electoral en el cas que es presenti més d’una candidatura.
  • 26 de juny: és el termini màxim que tindrà la Junta per resoldre possibles esmenes a la proclamació de les candidatures.
  • El Cor podrà elegir quatre vocals de la Junta Directiva d’entre els cantaires. La seva elecció serà per votació secreta, abans dels vuit dies anteriors a la reunió de l’Assemblea General Ordinària, fixada per al 24 de juliol.
  • 24 de juliol: se celebraran les eleccions, en Assemblea General Ordinària, en primera convocatòria a les 18:30 h i en segona a les 19:00 h.

L’Associació Orfeó Català compta actualment amb 1.780 socis, dels quals 1.225 tenen dret a vot. Són electors els socis que tinguin dos anys d’antiguitat sense interrupció.

A les eleccions que es van celebrar el 24 de novembre de 2010, van votar 859 socis, dels 1.660 que tenien dret a vot. 579 vots van ser per a la candidatura de Mariona Carulla, 260 a favor de la candidatura d’Enric Enrech, 18 vots en blanc i 2 de nuls.

Podeu consultar informació sobre les properes eleccions en el següent enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El 10è concurs Germans Pla de Balaguer ja té guanyadors: Ferran Albrich, Aleksandra Gladisheva, Aina Martín, Enrique Padilla, Aurora Peña, Yulia Safonova i Cristina TenaAquest diumenge (18 h) té lloc al Teatre Municipal el concert de guanyadors i el lliurament dels guardons.

.@OrquestraOBC i @cuartetocasals han interpretat Sibelius i Adams aquest cap de setmana a @auditoribcn. "Per saber què s’ha de repetir i quantes vegades s’ha de repetir se n’ha de saber molt", diu Xavier Pujol en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/beethoven-compositor-minimalista/

"El públic que era conscient que havia assistit a un recital històric", diu Lluís Trullén a la crítica del concert d'Igor Levit al @palaumusicacat. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/igor-levit-o-la-constant-recerca-de-la-complexitat/

La soprano catalana @serena_saenz s'ha imposat en una edició del concurs, la primera celebrada al @Liceu_cat, amb més de 300 participants. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/la-soprano-serena-saenz-guanya-el-16e-concurs-de-cant-montserrat-caballe/

Segueix-nos a Twitter