Subscriu-te

Segon Curs Internacional de Guitarra de les Garrigues

Curs_Guitarra_Garrigues_2014_cartell

La segona edició del Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de Mà de les Garrigues, Memorial Emili Pujol, tindrà lloc entre els dies 1 i 7 de juliol d’enguany a les Borges Blanques i és organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues. El curs desenvoluparà classes de guitarra a càrrec d’Armando Marrosu, Àlex Garrobé, Hopkinson Smith (màster de música antiga i classe col·lectiva) i Feliu Gasull (taller de composició).

Altres activitats completen el curs, com són una mostra de guitarrers (Elias Bonet i Santiago de Cecilia); la conferència “L’escola raonada d’Emili Pujol”, a càrrec d’Armando Marrosu (deixeble del mestre Pujol); la projecció de diversos documentals, i el tercer Simposi Emili Pujol a la Granadella, poble nadiu del mestre; també tindran lloc dos concerts, un a càrrec d’Àlex Garrobé (4 de juliol) i l’altre, de guitarra barroca, de Hopkinson Smith (6 de juliol).

El curs és adreçat a tots els guitarristes, els quals poden participar-hi com a alumnes actius (places limitades) o bé com a alumnes oients (aquests també podran prendre part en la classe col·lectiva de música antiga amb Hopkinson Smith); també hi ha la possibilitat de matricular-se només al màster de música antiga de Hopkinson Smith. Les inscripcions acaben el dia 10 de juny. Més informació i inscripcions: www.iluminario.com/garriguitar2014/?p=119;i també al Facebook www.facebook.com/pages/Curs-Internacional-de-Guitarra-Emili-Pujol/483206521736185?fref=ts.

El Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de Mà de les Garrigues, Memorial Emili Pujol –l’any passat se’n va fer la primera edició– reprèn el llegat dels cursos que Emili Pujol va impartir entre els anys 1965 i 1976 a Lleida i Cervera; l’organització ha volgut recuperar així la memòria, l’esperit pedagògic i el mestratge d’Emili Pujol, i divulgar la seva obra i figura i retre-li un homenatge permanent.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter