Subscriu-te

L’Atlàntida estrena la Sala 4, una nova plataforma en línia per a la difusió de continguts digitals

El concert del cantant osonenc Guillem Roma aquest dijous, a les 21.30 h, serà el primer que es transmetrà en directe per aquesta nova eina amb la qual l’equipament vol promoure la creació de continguts culturals de qualitat i alhora facilitar la participació i interacció amb la ciutadania.

Iniciativa pionera en l’àmbit de la generació i difusió de continguts digitals des del territori, la Sala 4 es fonamenta, en paraules de Montse Catllà, directora general de L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona, en quatre grans pilars: “Singularitat, diversitat de disciplines artístiques, qualitat en la realització dels continguts i espai de participació i de relació amb els públics”. Catllà també afegeix que “aquesta nova plataforma online no pretén substituir l’experiència cultural de format presencial, sinó tot el contrari”.

I és que, si bé la posada en marxa de la Sala 4 ha estat accelerada per la irrupció de la pandèmia, la plataforma ja formava part del projecte de creixement digital de L’Atlàntida i està pensada per reorientar-ne l’ús, un cop superada la COVID-19, a fi de permetre la possibilitat d’explorar i experimentar continguts ideats específicament per a aquest nou canal de difusió.

Així, la Sala 4 ofereix actualment una programació que s’anirà ampliant en funció de l’evolució del context a partir, això sí, del concert inaugural d’aquest dijous, 12 de novembre, a càrrec de Guillem Roma, artista local de projecció nacional. La seva actuació estarà disponible fins al 30 de gener de 2020.

Actualment hi ha incorporats tant continguts gratuïts com de pagament. A partir del mes de gener s’obrirà la possibilitat de subscriure-s’hi per un preu molt accessible.

L’accés a la Sala 4 es fa a través del web de L’Atlàntida (www.latlantidavic.cat), amb disseny modificat perquè l’experiència sigui més atractiva.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter