Subscriu-te

L’Atlàntida estrena la Sala 4, una nova plataforma en línia per a la difusió de continguts digitals

El concert del cantant osonenc Guillem Roma aquest dijous, a les 21.30 h, serà el primer que es transmetrà en directe per aquesta nova eina amb la qual l’equipament vol promoure la creació de continguts culturals de qualitat i alhora facilitar la participació i interacció amb la ciutadania.

Iniciativa pionera en l’àmbit de la generació i difusió de continguts digitals des del territori, la Sala 4 es fonamenta, en paraules de Montse Catllà, directora general de L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona, en quatre grans pilars: “Singularitat, diversitat de disciplines artístiques, qualitat en la realització dels continguts i espai de participació i de relació amb els públics”. Catllà també afegeix que “aquesta nova plataforma online no pretén substituir l’experiència cultural de format presencial, sinó tot el contrari”.

I és que, si bé la posada en marxa de la Sala 4 ha estat accelerada per la irrupció de la pandèmia, la plataforma ja formava part del projecte de creixement digital de L’Atlàntida i està pensada per reorientar-ne l’ús, un cop superada la COVID-19, a fi de permetre la possibilitat d’explorar i experimentar continguts ideats específicament per a aquest nou canal de difusió.

Així, la Sala 4 ofereix actualment una programació que s’anirà ampliant en funció de l’evolució del context a partir, això sí, del concert inaugural d’aquest dijous, 12 de novembre, a càrrec de Guillem Roma, artista local de projecció nacional. La seva actuació estarà disponible fins al 30 de gener de 2020.

Actualment hi ha incorporats tant continguts gratuïts com de pagament. A partir del mes de gener s’obrirà la possibilitat de subscriure-s’hi per un preu molt accessible.

L’accés a la Sala 4 es fa a través del web de L’Atlàntida (www.latlantidavic.cat), amb disseny modificat perquè l’experiència sigui més atractiva.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L'última òpera d'Agustí Charles veurà la llum aquesta setmana al @palaumusicacat de la mà d' @OBNCreacio. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lestrena-absoluta-de-lopera-de-cambra-adromeda-encadenada-dagusti-charles/

El contratenor @XavierSabata i el nou director de la GIO, Francesc Prat, seran els protagonistes de 'Misteris de l'instant' a @auditori_gi. Més informació, al nostre web! (Foto: Gemma Tubert/ACN) http://www.revistamusical.cat/francesc-prat-sera-el-nou-director-duna-renovada-gio-amb-motiu-del-dese-aniversari/

El 10è concurs Germans Pla de Balaguer ja té guanyadors: Ferran Albrich, Aleksandra Gladisheva, Aina Martín, Enrique Padilla, Aurora Peña, Yulia Safonova i Cristina TenaAquest diumenge (18 h) té lloc al Teatre Municipal el concert de guanyadors i el lliurament dels guardons.

.@OrquestraOBC i @cuartetocasals han interpretat Sibelius i Adams aquest cap de setmana a @auditoribcn. "Per saber què s’ha de repetir i quantes vegades s’ha de repetir se n’ha de saber molt", diu Xavier Pujol en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/beethoven-compositor-minimalista/

Segueix-nos a Twitter