Subscriu-te

L’Atlàntida estrena la Sala 4, una nova plataforma en línia per a la difusió de continguts digitals

El concert del cantant osonenc Guillem Roma aquest dijous, a les 21.30 h, serà el primer que es transmetrà en directe per aquesta nova eina amb la qual l’equipament vol promoure la creació de continguts culturals de qualitat i alhora facilitar la participació i interacció amb la ciutadania.

Iniciativa pionera en l’àmbit de la generació i difusió de continguts digitals des del territori, la Sala 4 es fonamenta, en paraules de Montse Catllà, directora general de L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona, en quatre grans pilars: “Singularitat, diversitat de disciplines artístiques, qualitat en la realització dels continguts i espai de participació i de relació amb els públics”. Catllà també afegeix que “aquesta nova plataforma online no pretén substituir l’experiència cultural de format presencial, sinó tot el contrari”.

I és que, si bé la posada en marxa de la Sala 4 ha estat accelerada per la irrupció de la pandèmia, la plataforma ja formava part del projecte de creixement digital de L’Atlàntida i està pensada per reorientar-ne l’ús, un cop superada la COVID-19, a fi de permetre la possibilitat d’explorar i experimentar continguts ideats específicament per a aquest nou canal de difusió.

Així, la Sala 4 ofereix actualment una programació que s’anirà ampliant en funció de l’evolució del context a partir, això sí, del concert inaugural d’aquest dijous, 12 de novembre, a càrrec de Guillem Roma, artista local de projecció nacional. La seva actuació estarà disponible fins al 30 de gener de 2020.

Actualment hi ha incorporats tant continguts gratuïts com de pagament. A partir del mes de gener s’obrirà la possibilitat de subscriure-s’hi per un preu molt accessible.

L’accés a la Sala 4 es fa a través del web de L’Atlàntida (www.latlantidavic.cat), amb disseny modificat perquè l’experiència sigui més atractiva.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Els dies 7, 8, 9 i 16 d'octubre tindrà lloc una nova edició de @MusiquemLleida, la primera amb Albert Cabero com a director de la @CoralShalomCat. Més informació, al nostre web! 📸 Oscar Cabrerizo (Defoto) http://www.revistamusical.cat/onze-concerts-en-vuit-espais-constituiran-la-dissetena-edicio-del-festival-musiquem-lleida/

El primer concert del cicle Tardes al @palaumusicacat tindrà lloc el proper 27 de setembre. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-concert-dhavaneres-dones-de-sal-de-la-companyia-neus-mar-inaugura-tardes-al-palau-2022-23/

El @Liceu_cat va obrir temporada amb @operadeparis i @GustavoDudamel. "El director veneçolà sabé revelar amb encert els dos pols de l’obra de Mahler: el sublim i el grotesc", diu Abel Miró a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Paco Amate http://www.revistamusical.cat/critica/vull-morir-en-pelag-damor/

Lluïsa Espigolé i Miquel Vich Vila dirigeixen per primer cop el cicle OUT·SIDE en la seva setena edició, que tindrà lloc els mesos d'octubre i novembre. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-setena-edicio-dout%c2%b7side-tractara-de-la-participacio-i-creacio-comunitaria/

Segueix-nos a Twitter