Subscriu-te

L’Auditori de Girona aposta per la qualitat artística en la temporada de tardor

Les Arts Florissants

L’Auditori de Girona comença la temporada de tardor amb 33 concerts que abracen una gran part dels gèneres musicals i que, amb el lema “Vostè es troba aquí”, vol oferir una programació d’una clara orientació cap a tots els usuaris i ciutadans. Amb aquesta intenció s’ha pensat i treballat una programació variada i musicalment equilibrada (clàssica, moderna, jazz, pop, etc.), però sense renunciar a l’excel·lència i la qualitat artístiques, malgrat la situació econòmica actual. Del total dels 33 concerts programats, 15 són de música clàssica, 16 de música moderna i 2 espectacles familiars, amb prop del 70% a càrrec d’intèrprets catalans.

La programació de música clàssica, i amb vocació de continuar mantenint la línia d’alta qualitat artística, compta amb la presència de formacions i solistes de gran prestigi internacional. Passaran per l’Auditori, entre d’altres, Les Arts Florissants (14 de novembre), amb un concert centrat en el llibre IV de Madrigals de Monteverdi; la soprano Montserrat Caballé (24 d’octubre); un concert de cors d’òpera amb l’Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu, amb Josep Pons al capdavant (16 de desembre); i un “Messies Participatiu”, amb els cors de la ciutat de Girona i el mestre Andrea Marcon (2 de desembre).

Una de les línies bàsiques de treball de la programació és la presència de músics catalans, i especialment gironins. En aquest sentit, alguns dels moments claus de la temporada seran les actuacions de la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona (presentació en públic, 8 de desembre), la GIOrquestra (12 d’octubre), la formació gironina Tom Hagan (8 de desembre), o els empordanesos Isaac Ulam (28 de setembre) i Sílvia Pérez Cruz (11 de novembre), que presenten nou disc.

D’altra banda, i tenint en compte el recent augment de l’IVA, l’Auditori de Girona ajusta els preus dels concerts tot assumint una part de l’increment d’aquest impost i reduint l’impacte a l’usuari final. A més, s’ha creat una atractiva i variada oferta de paquets d’abonaments que permeten adquirir entrades fins a un 30% de descompte.

Juntament amb la temporada de tardor, també es posaran a la venda els abonaments dels concerts de la sisena temporada Ibercamera 2013 a l’Auditori de Girona i que tindrà, entre d’altres, la presència de l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinski i Valeri Gergiev, el Cor de Nens de Windsbach i l’Staatskapelle Weimar.

La venda d’entrades i d’abonaments comença el 18 de setembre. Més informació: www.auditorigirona.org.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Beethoven i Mahler seran els protagonistes del concert inaugural d'una nova temporada del @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! @riccardochailly @FilarmoniScala http://www.revistamusical.cat/riccardo-chailly-i-lorquestra-filharmonica-de-la-scala-inauguren-la-temporada-2022-23-del-palau-de-la-musica-catalana/

Palau Digital publica gratuïtament l’estrena mundial de John Williams que @marctimon va dirigir al @palaumusicacat el 21 de juny de 2021: el 'Preludi' del díptic 'Preludi i Scherzo' per a piano i orquestra, a càrrec de la pianista Gloria Cheng i @OSValles. 📸 Lorenzo Duaso

🏅Los ganadores del Premio Nacional de Música 2022🎶 son:
⚪️En Interpretación: el director y flautista, Jaime Martín por "su indiscutible talento musical"
⚪️En Composición: la creadora Alicia Díaz de la Fuente por “el color y la sutileza tímbrica de sus composiciones”.
¡Bravo!👏

Fins al 9 d'octubre, el @Liceu_cat ofereix 'Don Pasquale' de Donizetti. "Musicalment, aquest 'Don Pasquale' va funcionar força bé", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 David Ruano http://www.revistamusical.cat/critica/un-bon-don-pasquale-actualitzat-per-comencar/

Segueix-nos a Twitter