Subscriu-te

El Vendrell comença la programació d’orgue amb un concert solidari pel foc de l’Empordà

La programació de concerts d’orgue a l’església parroquial del Vendrell durant els mesos de setembre a desembre s’obrirà amb un concert especial dedicat al foc de l’Empordà, la recaptació del qual serà destinada íntegrament a la col·laboració amb la Plataforma Foc Empordà. Aquest concert serà el 21 de setembre a càrrec del cor de cambra d’homes Antistiana Màskili i Arnau Ferre a l’orgue.

L’Associació Musical Pau Casals del Vendrell i Amics de l’Orgue han programat quatre concerts més per a aquesta temporada de tardor. El 22 d’octubre l’orgue, en mans de Silvia Márquez, anirà acompanyat del clarinet barroc d’Oscar Argüelles i el violoncel de Lucy Scotchmer, en la celebració de l’aniversari de la mort de Pau Casals, que també tindrà un altre concert el 29 de desembre, aquest al Teatre Àngel Guimerà, titulat “Cantem per la pau”, un musical que reflexiona sobre els valors de la pau i la vida i en el qual participen persones de diferents generacions. El Cicle de Tardor es completa amb dos concert més: l’actuació el 30 de novembre de l’organista Juan de la Rubia, titular de la Sagrada Família, amb Núria Sanromà al cornetto i flauta de bec, i el concert de Calaix Desastre, cobla de tres quartans, el 14 de desembre.

Aquesta programació anirà acompanyada d’un cicle de conferències tots els dimecres de novembre a la sala polivalent de l’Escola de Música Pau Casals, amb xerrades sobre l’obra de Montsalvatge, l’Orquestra Pau Casals o la improvisació estilística de l’orgue al piano.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter