Subscriu-te

L’emissora Catalunya Música enceta demà una temporada marcada per l’obertura musical i de continguts

Demà dissabte, 28 de setembre, l’emissora Catalunya Música estrena la temporada 2019-2020, una programació que mira al futur per tal d’apropar la música clàssica a Nous públics amb una proposta més divulgativa i informativa.

L’objectiu és convertir-se en “la casa de tots aquells que estimen la clàssica, o el jazz, o l’òpera, o les músiques del món, o la contemporània, o totes sense distinció, el canal on poder escoltar els millors concerts i les millors seleccions musicals, on poder conèixer i parlar amb els músics, on descobrir les joves promeses, on informar-se sobre què passa en el món de la música i on aprendre i constatar que la música no és un fet aïllat, sinó que és transversal i és present en altres àmbits culturals i en molts moments de la vida.

Així, es reformularan els programes “Tots els matins del món” (de 7 a 10 h) i “Assaig general” (de 18 a 19 h), els programes d’actualitat de dilluns a divendres. També s’amplia el temps dedicat al jazz a l’hora del cafè –que se suma a l’espai ja existent a les nits- i s’explora la connexió entre la clàssica i l’electrònica amb un nou programa, “Focus”, amb Maria Montes. L’òpera mantindrà la forma d’audició íntegra a “Directe a l’òpera”, amb Ignasi Pinyol i Aleix Palau, i el magazín “Una tarda a l’òpera”, amb Jaume Radigales.

“El compositor de la setmana”, amb Montse Aguilera, i “Els gustos reunits”, amb Victòria Palma, són altres programes de la graella diària, mentre que el cap de setmana continuen “So de cobla”, “El taller del lutier”, “Les cordes de l’ukelele”, “I tu, què escoltes?”, “El millor dels temps”, “Solistes”, “El violí vermell” i “Els homes clàssics”, entre d’altres.

Així mateix, la transmissió de concerts en directe dels principals auditoris i sales de concert de casa nostra i d’arreu del món, gràcies a la pertinença de Catalunya Música a la Unió Europea de Radiodifusió (UER) des del 2009, seguirà ocupant una part important de la programació de Catalunya Música.

Finalment, l’emissora manté oberta una campanya per trobar nous projectes per a l’emissora: programes divulgatius de clàssica, jazz, músiques del món, òpera, contemporània i noves músiques i amb vocació d’arribar al gran públic, així com formats exclusivament digitals que explotin els llenguatges propis d’aquest entorn.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter