Subscriu-te

Leonel Morales interpreta Rachmàninov el proper divendres a l’Auditori Josep Carreras

Leonel Morales
Leonel Morales

Demà divendres, 6 de novembre, tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca (21.30 h) l’actuació del pianista cubà Leonel Morales acompanyat per l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Castelló, sota la direcció de Carlos Amat. El programa és dedicat a Serguei Rachmàninov amb la interpretació dels Concerts per a piano núm. 2 i núm. 3, dues de les obres més emblemàtiques per a piano i orquestra del compositor rus.

Leonel Morales, intèrpret convidat a les millors sales de concerts, està dotat d’una tècnica prodigiosa amb la qual afronta els repertoris més exigents, com ara aquests Concerts de Rachmàninov. Morales, que ha obtingut diversos premis en concursos internacionals, també conrea la faceta pedagògica oferint classes magistrals a alumnes provinents de tot el món i participa sovint com a jurat en prestigiosos concursos internacionals de piano.

La temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, que va començar el 9 d’octubre amb el concert del violinista Josep Colomé –que presentà el seu disc El violí invisible–, consta de dotze concerts, dels quals quatre ja han tingut lloc. El cicle de tardor finalitzarà el 26 de desembre amb el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i de l’Orquestra Händel. Enguany la Gala de Cant en benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia serà el 13 de novembre i tindrà com a convidada la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera.

Nancy Fabiola Herrera. © Fidelio Artist-Fernando Vázquez Morago
Nancy Fabiola Herrera. © Fidelio Artist-Fernando Vázquez Morago

Aquesta temporada es caracteritza per la concentració de concerts de format gran, amb la presència de diverses orquestres: Camerata XXI, Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Castelló, Orquestra de l’Auditori Josep Carreras, Orquestra Händel o Vespres d’Arnadí. També hi tenen cabuda el cant coral, amb el Cor de Cambra Femení Scherzo; el violí amb Josep Colomé; destacats guitarristes, com Alfredo Panebianco, en formació de trio; el treball de la soprano M. Teresa Garrigosa i la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera, i l’Oratori de Nadal de Bach, amb Vespres d’Arnadí i el grup vocal O Vos Omnes. Els concerts més populars seran els d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien i el de Manel Camp Quartet, en clau de jazz.

El preu de les entrades per al concert de Leonel Morales i l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Castelló és de 15 euros; es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert o, amb antelació, a la Secretaria del Conservatori o al web de l’auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter