Subscriu-te

L’ESMUC crea el seus cursos d’estiu

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ofereix aquest any 2012 per primera vegada en la seva trajectòria educativa un programa de cursos d’estiu amb l’objectiu principal de dotar els participants d’eines teòriques i pràctiques que permetin la millora contínua dels seus coneixements i habilitats musicals fora d’estructures més acadèmiques. L’oferta de cursos s’adreça a estudiants dels últims cursos del grau professional, dels estudis superiors de música, i a professionals dels diversos àmbits i especialitats musicals. Però, a més, s’ofereixen una sèrie de cursos oberts a persones sense formació musical o que treballin en àmbits relacionats, amb l’interès d’apropar l’estudi musical a tots aquells que habitualment no tenen el temps o la disponibilitat necessària per ampliar-ne els coneixements. Així, en aquesta edició es presenten un total de 34 cursos d’estiu concebuts pels departaments i itineraris d’estudi que ofereix l’ESMUC: Música Clàssica i Contemporània, Música Antiga, Jazz i Música Moderna, Música Tradicional; Teoria, Composició i Direcció; Musicologia, Pedagogia, Promoció i Gestió, i Sonologia.

Aquests cursos tenen també la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música en el curs “Pedagogia del grup”, de l’Associació de Flautistes d’Espanya amb descomptes per als seus membres i del Barcelona Festival of Song, que se celebrarà a la Ciutat Comtal entre el 28 de juny i el 7 de juliol, amb unes classes magistrals del repertori de cançó catalana. Depenent de cada proposta, els preus se situen entre els 100 i els 250 euros, i per poder participar-hi només cal inscriure-s’hi al web de l’ESMUC (www.esmuc.cat) entre l’11 i el 30 de juny.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Els cors @VEUScorinfantil @corjoveaunio i @CorCambraGr han presentat els seus projectes per als pròxims mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-societat-coral-amics-de-la-unio-enceta-una-temporada-que-inclou-cinc-coproduccions-i-una-estrena-absoluta/

Aquest dimecres 5 (20 h), @MatheuSoprano i el contratenor Alex Potter tornen a unir les seves veus per inaugurar el cicle @palaumusicacat Veus al costat de @vespresdarnadi. Més informació, al nostre web! 📸 Michal Novak http://www.revistamusical.cat/marta-matheu-i-alex-potter-inauguren-el-cicle-palau-grans-veus-amb-obres-del-barroc/

Prorroguem exposició fins el 12 d'octubre inclòs.
"Pau Barceló i l'espectacle revelat" al foyer del @palaumusicacat
#exposicionscedoc #fotografia #PauBarceló

Aquest dijous 6 (20 h), @cuartetocasals oferirà al @TeatreAuditori un concert benèfic organitzat per Fundació Docència i Recerca @Mutua_Terrassa per contribuir a la investigació de la Covid persistent. El quartet (📸David Ruano) debutarà a la ciutat amb obres de Haydn i Brahms.

3

Segueix-nos a Twitter