Subscriu-te

L’ESMUC crea el seus cursos d’estiu

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ofereix aquest any 2012 per primera vegada en la seva trajectòria educativa un programa de cursos d’estiu amb l’objectiu principal de dotar els participants d’eines teòriques i pràctiques que permetin la millora contínua dels seus coneixements i habilitats musicals fora d’estructures més acadèmiques. L’oferta de cursos s’adreça a estudiants dels últims cursos del grau professional, dels estudis superiors de música, i a professionals dels diversos àmbits i especialitats musicals. Però, a més, s’ofereixen una sèrie de cursos oberts a persones sense formació musical o que treballin en àmbits relacionats, amb l’interès d’apropar l’estudi musical a tots aquells que habitualment no tenen el temps o la disponibilitat necessària per ampliar-ne els coneixements. Així, en aquesta edició es presenten un total de 34 cursos d’estiu concebuts pels departaments i itineraris d’estudi que ofereix l’ESMUC: Música Clàssica i Contemporània, Música Antiga, Jazz i Música Moderna, Música Tradicional; Teoria, Composició i Direcció; Musicologia, Pedagogia, Promoció i Gestió, i Sonologia.

Aquests cursos tenen també la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música en el curs “Pedagogia del grup”, de l’Associació de Flautistes d’Espanya amb descomptes per als seus membres i del Barcelona Festival of Song, que se celebrarà a la Ciutat Comtal entre el 28 de juny i el 7 de juliol, amb unes classes magistrals del repertori de cançó catalana. Depenent de cada proposta, els preus se situen entre els 100 i els 250 euros, i per poder participar-hi només cal inscriure-s’hi al web de l’ESMUC (www.esmuc.cat) entre l’11 i el 30 de juny.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest dijous arrenca al Masnou, població nadiua de Lluís Millet, una nova cita musical que s'allargarà diversos mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-nou-festival-internacional-lluis-millet-reivindica-la-musica-catalana-al-masnou/

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Segueix-nos a Twitter