Subscriu-te

L’òpera torna al Palau de la Música amb ‘L’Orfeo’ de Monteverdi dirigit per Fabio Biondi

El director italià Fabio Biondi es posarà aquest divendres, 18 de febrer (19 h) al capdavant de la seva formació Europa Galante, el Cor de Cambra del Palau i un repartiment format, entre d’altres, pels cantants Ian Bostridge i Roberta Invernizzi per a la interpretació de L’Orfeo de Monteverdi, la propera proposta del cicle Palau Òpera.

L’Orfeo de Claudio Monteverdi, considerada la primera òpera de la història o, en tot cas, la més antiga partitura del gènere conservada completa i que va suposar l’inici d’una nova era. Estructurada en un pròleg i cinc actes, va ser estrenada el 24 de febrer de 1607 en una petita sala del Palau Ducal de Màntua.

La representació al Palau de la Música tindrà un repartiment de luxe, amb noms destacats de la música antiga, com Ian Bostridge, Roberta Invernizzi o Fabio Biondi al capdavant de la seva formació Europa Galante. El director italià s’ha especialitzat en la recuperació de repertori barroc, clàssic i romàntic primerenc, que ha dut als principals festivals i escenaris internacionals.

Aquesta producció de L’Orfeo de Monteverdi es repetirà diumenge a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid amb la participació novament del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El tenor Josep Carreras actuarà aquest dijous, 29 de setembre (20 h), a la gala benèfica anual que organitza l' @AuditCarreras de Vila-seca, que porta el seu nom, i que enguany celebra el 20è aniversari.

2

Els propers dies s'estrena a Vic (30 de setembre) i Manresa (8 d'octubre) la primera òpera de Jaume Ayats. Ell mateix ens la presenta en l'entrevista que li fa Ferran Riera. Llegeix-la al web! @latlantidavic @FMediterrania http://www.revistamusical.cat/entrevistes/la-balada-den-sole-sugranyes-es-una-opera-de-cancons/

Del 14 al 18 de setembre, va tenir lloc a @auditoribcn la segona Biennal de Quartets de Barcelona. "Una aposta arriscada i superbament resolta, almenys en la vessant artística", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/una-biennal-a-laltura-de-les-expectatives/

Els dies 7, 8, 9 i 16 d'octubre tindrà lloc una nova edició de @MusiquemLleida, la primera amb Albert Cabero com a director de la @CoralShalomCat. Més informació, al nostre web! 📸 Oscar Cabrerizo (Defoto) http://www.revistamusical.cat/onze-concerts-en-vuit-espais-constituiran-la-dissetena-edicio-del-festival-musiquem-lleida/

Segueix-nos a Twitter