Subscriu-te

L’Orquestra Simfònica del Vallès, nou soci protector de l’Orfeó Català

© Ivo Rovira@Ana Ponce
© Ivo Rovira@Ana Ponce

Des d’aquest mes de juliol de 2014, l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) forma part del nucli de socis protectors de l’Orfeó Català, amb la voluntat de continuar treballant en el futur immediat no només per a la millora constant de la qualitat artística de la música interpretada al Palau de la Música, sinó també per oferir-la conjuntament amb els cors del Palau.

La decisió es va prendre en una sessió extraordinària a la seu de l’OSV, el mes passat a Sabadell, en la qual es va aprovar per unanimitat l’associació amb l’Orfeó Català –tant a nivell col·lectiu com individual–, i palesant així el compromís de tota la comunitat que integra l’OSV amb la institució coral més emblemàtica de Catalunya, després d’haver finalitzat la temporada més exitosa de les 18 temporades del cicle Simfònics al Palau, tant respecte de taquillatge com també de reconeixement per part del públic i dels mitjans de comunicació.

Des de la solidaritat i l’afecte, però sobretot en virtut d’un futur en comú que vol posar l’èmfasi en les actuacions simfonicocorals compartides, els músics de l’OSV i la institució assumeixen aquest compromís que rubrica una feina d’equip entre l’OSV i el Palau de la Música i que després de 18 anys de rodatge ha demostrat àmpliament els valors compartits de la professionalitat, la qualitat artística i musical i la sintonia en la gestió d’ambdues institucions.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Segueix-nos a Twitter