Subscriu-te

Marta Mathéu i Francisco Poyato interpreten al Petit Palau obres de Schumann, Toldrà i Montsalvatge

Aquest dimecres, 1 de juny (20 h), la soprano Marta Mathéu i el pianista Francisco Poyato oferiran al Petit Palau un concert en coproducció amb l’Associació Franz Schubert i el Centro Nacional de Difusión Musical amb obres de Schumann, Toldrà i Montsalvatge.

El programa, que permetrà a la cantant mostrar l’enorme versatilitat del seu instrument, començarà amb la interpretació de la meitat dels lieder del cicle Myrten de Robert Schumann. Entre ells el primer, el cèlebre “Widmung” i l’últim, “Zum Schluss“, els també cèlebres “Der Nussbaum” o “Die Lotosblume” i  d’altres menys coneguts, com el preciós “Aus dem hebräischen Gesangen”.

Tot seguit, s’oferiran cinc cançons d’Eduard Toldrà: Els obercocs i les petites collidores i Festeig, que són pràcticament les primeres, compostes als vint anys; Abril i Maig que formen una mena de díptic, essent la primera alegre i espurnejant, mentre que la segona es caracteritza per un temps lent i melancòlic,  i finalment la cançó d’amor Camins de fada.

El concert es clourà amb Cinco canciones negras de Xavier Montsalvatge, la seva obra més coneguda. Una obra característica del que es coneix com antillanisme: l’ús d’elements, ritmes i temes originaris de les illes del Carib.

Imatge destacada: (c) Michal Novak.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Molt contents 🤩 del 3r Premi del Concurs Internacional de Música Rising Stars de Berlin!!! @UniMozarteumSbg #musicacambra #trio 📸@sergipanizo

Catorze concerts integren la programació de Nadal del @palaumusicacat, que tindrà lloc entre l'11 de desembre i el 8 de gener. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/els-amics-de-les-arts-seran-els-convidats-especials-del-concert-de-sant-esteve-2022/

El músic, investigador i divulgador @Pepe_Reche guanya el II Premi @JMCatalunya - @FictaEdicions d'assaig musical català. L'obra premiada proposa la revisió crítica de la recepció a Barcelona de la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals.

El compositor argentí Demian Rudel Rey és el guanyador del Premi Internacional Frederic Mompou per l'obra 'Uenia'. El jurat també atorga una menció honorífica a l’obra 'Joan Mitchell, 1992' del compositor sud-coreà June Young Kim. @FundacioMompou

Segueix-nos a Twitter