Subscriu-te

Mireia Barrera dirigeix una nova edició del ‘Messies’ participatiu a Barcelona i Girona

Després de l’absència provocada l’any passat per la pandèmia, els auditoris de Barcelona i Girona tornaran a acollir properament una nova interpretació multitudinària i participativa del cèlebre oratori Messies de G.F. Händel, seguint la tradició iniciada fa més de dues dècades a la capital catalana. En aquesta ocasió, ha estat convidada a dirigir-la Mireia Barrera, que es convertirà en la primera dona directora a situar-se al capdavant d’aquest projecte.

Els concerts tindran lloc els propers 21 de desembre (20 h) a l’Auditori de Barcelona i 23 de desembre (20,30 h) al de Girona, i hi participaran, respectivament, 400 i 150 cantaires de l’Associació. A l’escenari s’hi afegiran també les veus del Cor Madrigal. Mireia Barrera, que va dirigir aquest cor durant vint-i-sis anys, s’ha encarregat també de la selecció dels solistes -que seran Elena Copons, Leandro Marziotte, David Alegret i Enric Martínez-Castignani- i de l’Orquestra Barroca Catalana.

Les persones participants de l’Associació Messies Participatiu assagen des de finals del mes d’octubre durant els caps de setmana, les primeres setmanes amb dos directors preparadors, Alfred Cañamero a Barcelona i Martí Ferrer a Girona. En total, hauran fet quaranta-cinc hores d’assaig abans del concert.

Els cantaires de l’Associació Messies Participatiu són de professions molt diverses i procedeixen tant de Barcelona i Girona com de comarques properes.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El compositor Hèctor Parra estrena avui diumenge i demà el monodrama 'Ich ersehne die Alpen' a @oper_stuttgart, on és 'composer in focus' aquesta temporada. https://www.staatsoper-stuttgart.de/magazin/einer-der-die-alpen-ersehnt-hctor-parra-im-gespraech/

El baríton croat Milan Perisic i la violinista tarragonina Inés Issel Burzynska guanyen els primers premis, de cant i instrument respectivament, a la 19a edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts.

2

Les 'Passions' de Bach, un clàssic d'aquestes dates, no faltaran aquesta temporada al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! 📸Eric de Mildt @VLuminis @colvoc http://www.revistamusical.cat/les-dues-passions-de-bach-arriben-dijous-i-divendres-vinent-al-palau-de-la-musica/

La cantant Mireia Latorre i altres set músics han enregistrat per al segell @ColumnaMusica obres de Déodat de Séverac i Blanca Selva. "La seva veu pura, fresca i lluminosa esdevé idònia", diu @SantiRiu a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/lamistat-i-el-vincle-musical-de-dos-amics-francocatalans/

Segueix-nos a Twitter