Subscriu-te

Mireia Barrera dirigeix una nova edició del ‘Messies’ participatiu a Barcelona i Girona

Després de l’absència provocada l’any passat per la pandèmia, els auditoris de Barcelona i Girona tornaran a acollir properament una nova interpretació multitudinària i participativa del cèlebre oratori Messies de G.F. Händel, seguint la tradició iniciada fa més de dues dècades a la capital catalana. En aquesta ocasió, ha estat convidada a dirigir-la Mireia Barrera, que es convertirà en la primera dona directora a situar-se al capdavant d’aquest projecte.

Els concerts tindran lloc els propers 21 de desembre (20 h) a l’Auditori de Barcelona i 23 de desembre (20,30 h) al de Girona, i hi participaran, respectivament, 400 i 150 cantaires de l’Associació. A l’escenari s’hi afegiran també les veus del Cor Madrigal. Mireia Barrera, que va dirigir aquest cor durant vint-i-sis anys, s’ha encarregat també de la selecció dels solistes -que seran Elena Copons, Leandro Marziotte, David Alegret i Enric Martínez-Castignani- i de l’Orquestra Barroca Catalana.

Les persones participants de l’Associació Messies Participatiu assagen des de finals del mes d’octubre durant els caps de setmana, les primeres setmanes amb dos directors preparadors, Alfred Cañamero a Barcelona i Martí Ferrer a Girona. En total, hauran fet quaranta-cinc hores d’assaig abans del concert.

Els cantaires de l’Associació Messies Participatiu són de professions molt diverses i procedeixen tant de Barcelona i Girona com de comarques properes.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El baríton bagenc @CarlesPachon ha guanyat el primer premi al concurs de cant @neuestimmen d'Alemanya. Hem parlat amb ell per felicitar-lo per aquest nou èxit. Llegeix l'entrevista al web! (Foto: Besim Mazhiqi) http://www.revistamusical.cat/entrevistes/en-un-concurs-no-competeixes-amb-els-companys-sino-amb-tu-mateix/

'Mariana en sombras' d'Alberto Garcia Demestres es podrà veure el proper 7 de juliol al Petit @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lopera-mariana-en-sombras-de-garcia-demestres-amb-escenografia-dalba-g-corral/

El compositor israelià-alemany Dror Binder guanya el 2n Premi Centcelles de Composició, convocat per l’Associació Amics de la Música de Constantí (Tarragonès), amb l'obra “Augen zu, Mund auf!”, que @kebyart estrenarà el proper 28 de juliol. El premi té una dotació de 3.000 €.

Magdalena Kozena i @SirSimonRattle van actuar a la temporada del @Liceu_cat. "El recital va ser bo i va ser aplaudit amb sinceritat, però contingudament", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/el-bon-recital-poc-liceistic-de-kozena-i-rattle/

Segueix-nos a Twitter