Subscriu-te

Mireia Barrera dirigeix una nova edició del ‘Messies’ participatiu a Barcelona i Girona

Després de l’absència provocada l’any passat per la pandèmia, els auditoris de Barcelona i Girona tornaran a acollir properament una nova interpretació multitudinària i participativa del cèlebre oratori Messies de G.F. Händel, seguint la tradició iniciada fa més de dues dècades a la capital catalana. En aquesta ocasió, ha estat convidada a dirigir-la Mireia Barrera, que es convertirà en la primera dona directora a situar-se al capdavant d’aquest projecte.

Els concerts tindran lloc els propers 21 de desembre (20 h) a l’Auditori de Barcelona i 23 de desembre (20,30 h) al de Girona, i hi participaran, respectivament, 400 i 150 cantaires de l’Associació. A l’escenari s’hi afegiran també les veus del Cor Madrigal. Mireia Barrera, que va dirigir aquest cor durant vint-i-sis anys, s’ha encarregat també de la selecció dels solistes -que seran Elena Copons, Leandro Marziotte, David Alegret i Enric Martínez-Castignani- i de l’Orquestra Barroca Catalana.

Les persones participants de l’Associació Messies Participatiu assagen des de finals del mes d’octubre durant els caps de setmana, les primeres setmanes amb dos directors preparadors, Alfred Cañamero a Barcelona i Martí Ferrer a Girona. En total, hauran fet quaranta-cinc hores d’assaig abans del concert.

Els cantaires de l’Associació Messies Participatiu són de professions molt diverses i procedeixen tant de Barcelona i Girona com de comarques properes.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Una seixantena de joves cantants s'enfronten aquests dies a Barcelona de la mà del @ConcursoVinas. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/una-nova-categoria-premiara-el-cantant-mes-complet-a-la-59a-edicio-del-concurs-tenor-vinas/

Aquest divendres, arrenca l'edició del cicle de concerts dels Grans Conjunts que celebra el vintè aniversari de l' @esmuccat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lesmuc-celebra-20-anys-amb-una-programacio-de-concerts-especial/

🔴 ÚLTIMA HORA | La Comissió Executiva del Liceu dona suport a seguir treballant en la viabilitat del nou equipament Liceu Mar.

🔗 https://liceubarcelona.cat/ca/la-comissio-executiva-del-liceu-dona-suport-seguir-treballant-en-la-viabilitat-de-liceu-mar

🔴 NOVETAT | Ampliem els annals del Gran Teatre del Liceu amb informació des de l'any 1936.

Des d'avui ja podeu consultar material artístic i gràfic dels darrers 80 anys, des del final de la Guerra Civil fins a la temporada actual.

🔗 https://www.liceubarcelona.cat/ca/el-liceu-amplia-els-seus-annals-amb-informacio-des-de-lany-1936

Segueix-nos a Twitter