Subscriu-te

Mireia Barrera dirigeix una nova edició del ‘Messies’ participatiu a Barcelona i Girona

Després de l’absència provocada l’any passat per la pandèmia, els auditoris de Barcelona i Girona tornaran a acollir properament una nova interpretació multitudinària i participativa del cèlebre oratori Messies de G.F. Händel, seguint la tradició iniciada fa més de dues dècades a la capital catalana. En aquesta ocasió, ha estat convidada a dirigir-la Mireia Barrera, que es convertirà en la primera dona directora a situar-se al capdavant d’aquest projecte.

Els concerts tindran lloc els propers 21 de desembre (20 h) a l’Auditori de Barcelona i 23 de desembre (20,30 h) al de Girona, i hi participaran, respectivament, 400 i 150 cantaires de l’Associació. A l’escenari s’hi afegiran també les veus del Cor Madrigal. Mireia Barrera, que va dirigir aquest cor durant vint-i-sis anys, s’ha encarregat també de la selecció dels solistes -que seran Elena Copons, Leandro Marziotte, David Alegret i Enric Martínez-Castignani- i de l’Orquestra Barroca Catalana.

Les persones participants de l’Associació Messies Participatiu assagen des de finals del mes d’octubre durant els caps de setmana, les primeres setmanes amb dos directors preparadors, Alfred Cañamero a Barcelona i Martí Ferrer a Girona. En total, hauran fet quaranta-cinc hores d’assaig abans del concert.

Els cantaires de l’Associació Messies Participatiu són de professions molt diverses i procedeixen tant de Barcelona i Girona com de comarques properes.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Molt contents 🤩 del 3r Premi del Concurs Internacional de Música Rising Stars de Berlin!!! @UniMozarteumSbg #musicacambra #trio 📸@sergipanizo

Catorze concerts integren la programació de Nadal del @palaumusicacat, que tindrà lloc entre l'11 de desembre i el 8 de gener. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/els-amics-de-les-arts-seran-els-convidats-especials-del-concert-de-sant-esteve-2022/

El músic, investigador i divulgador @Pepe_Reche guanya el II Premi @JMCatalunya - @FictaEdicions d'assaig musical català. L'obra premiada proposa la revisió crítica de la recepció a Barcelona de la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals.

El compositor argentí Demian Rudel Rey és el guanyador del Premi Internacional Frederic Mompou per l'obra 'Uenia'. El jurat també atorga una menció honorífica a l’obra 'Joan Mitchell, 1992' del compositor sud-coreà June Young Kim. @FundacioMompou

Segueix-nos a Twitter