Subscriu-te

Nova edició de Concerts Familiars al Palau de la Música

 

'Zig zag, passets al Palau'

 

Aquesta nova edició, la novena, del cicle Concerts Familiars al Palau presenta espectacles musicals pensats per a infants de diferents edats, des de nadons pràcticament acabats de néixer, infants d’1 a 2 anys i nenes i nens a partir de 2, 3 i 4 anys. La voluntat de les diverses propostes és que la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat dels més petits de la casa. El cicle començarà amb l’espectacle Zig zag, passets al Palau, de la Companyia Kamalundu, els dies 22 i 23 d’octubre i el 5 de novembre, per a infants d’1 a 2 anys.

Després del primer taller concert, el cicle continuarà amb altres propostes, algunes amb més d’una sessió repartides entre aquesta tardor i l’hivern i la primavera de l’any que ve. L’espectacle Bim Bom, nadons al Palau, també de la Companyia Kamalundu, tindrà lloc els dies 6, 12 i 13 de novembre per a nadons de 0 a 12 mesos; els titellaires i músics del Centre de Titelles de Lleida oferiran En Jan Titella el 14 i 15 de gener, per a nens i nenes a partir de 2 anys; Trencadís de cançons, de la companyia Factoria Mascaró, serà el 27 de novembre i el 29 de gener per a infants a partir de 3 anys; la imaginació sonora del Grup Vocal Kollage arribarà amb l’espectacle La veu del món l’11 de març, per  a nens i nenes a partir de 4 anys; el ritme de La volta al món amb 80 instruments de percussió, de Percussions de Barcelona, s’oferirà el 20 de novembre i el 25 de març, per a nens i nenes a partir de 4 anys; i els paisatges musicals d’El fantasma del Palau, de la Factoria Mascaró, el 4 de març i el 6 de maig, per a infants a partir de 4 anys.

Més informació a: www.palaumusica.cat

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

📢La #SardanadIgorStravinsky ja té finalistes!
🔝Avui s'ha reunit el jurat del concurs hi ha valorat les 31 sardanes presentades.
Voleu conèixer els noms dels finalistes i saber quan s'estrenaran les sardanes?
Tota la informació ▶️https://www.ficta.cat/ca/blog/la-sardana-digor-stravinsky-ja-te-finalistes-n120

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Segueix-nos a Twitter