Subscriu-te

Concert del Cor Ariadna en el 17è Cicle de Concerts Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona

El proper dissabte 22 d’octubre el Cor Ariadna de l’Agrupació Cor Madrigal, dirigit per Gemma Tatay, protagonitzarà el cinquè concert del 17è Cicle de Concerts Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona, amb obres de Medelssohn i compositors catalans de tots els temps, com Mateu Fletxa el Vell, Joan Cererols, Ferran Sor, Enric Morera, Enric Ribó, Manuel Oltra, Josep Prenafeta, Josep Vila, i fragments del Llibre vermell de Montserrat; amb la participació de Ferran Herrera com a narrador. El concert serà a les 20.30 h a la parròquia de Santa Maria del Remei de Barcelona (plaça de la Concòrdia, 1, al barri de les Corts). L’entrada val 6 euros, a més d’una “fila zero” per a donatius.

El proper concert tindrà lloc el dia 19 de novembre (20 h, parròquia de Sant Agustí, plaça de Sant Agustí, al carrer de l’Hospital) a càrrec de l’Orquestra de Cambra Canticela i el Cor Bach.

L’entitat Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona és una associació dedicada a pal·liar la marginació social a la ciutat, centrada al barri del Raval, que mitjançant l’organització de cicles de concerts recapta fons econòmics que inverteix en diferents projectes. La idea sorgí arran del moviment de solidaritat social i econòmic que es desenvolupà a causa de l’incendi del Gran Teatre del Liceu el 1994 i així poder reconstruir també la vida dels que malviuen al barri que envolta el teatre d’òpera.

Més informació: www.corcremat.org

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter