Subscriu-te

Oberta la convocatòria per al Festival Mixtur 2016

© Rus Thomas
© Rus Thomas

El Festival Mixtur, de músiques de recerca i creació multidisciplinària, organitzat en col·laboració amb la Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, obre una nova convocatòria. Aquesta respon a la voluntat de difondre projectes artístics i musicals en el marc del proper Festival Mixtur, que se celebrarà del 21 d’abril a l’1 de maig de 2016 a la Fabra i Coats-Fàbrica de Creació (Barcelona).

El Festival Mixtur és obert a tots aquells artistes que incorporin una recerca sonora en el seu treball, ja siguin músics de formació o artistes multidisciplinaris. La manera de fer palesa aquesta obertura és dedicant una part important de la programació al resultat d’una convocatòria que es fa cada any a nivell internacional. Tot això permet descobrir creadors de tot arreu, encara que no hagin tingut cap difusió al nostre entorn proper, i d’oferir-los la possibilitat de participar al Festival.

La convocatòria Mixtur 2016 divideix aquesta edició en quatre apartats: categoria 1, Obres, instrumentals o mixtes: a) selecció d’obres instrumentals, b) selecció d’obres mixtes; categoria 2, Encàrrecs: a) encàrrec d’obra instrumental o mixta, b) encàrrec d’obra electroacústica; categoria 3, Intèrprets: a) grup o solista especialitzat en la interpretació de la música contemporània, b) grup o solista especialitzat en la improvisació contemporània, c) grup o solista multidisciplinari, i finalment, categoria 4, Música, electroacústica o videocreació.

La data límit per enviar-hi les propostes és el 22 de novembre de 2015 (a les 23.59 h) per a la categoria 2 i el 15 de desembre de 2015 a la mateixa hora per a les altres categories (1, 3 i 4). Per fer-hi arribar la proposta caldrà emplenar el formulari en línia que es troba en cadascuna de les categories.

Mixtur és un col·lectiu que va néixer a Barcelona fa quatre anys amb la finalitat d’impulsar la creació, la pedagogia i la difusió de la música i l’art sonor dels segles XX i XXI, sempre en relació amb la recerca, tant sobre el so en si mateix com interactuant amb les altres disciplines artístiques. Els objectius principals de Mixtur prenen forma en un festival que se celebra a Barcelona, el Festival Mixtur, consistent a: apropar la nova música al públic, descobrir noves tendències artístiques, fomentar l’educació i promoure les obres de nova creació.

Per a més informació i detall de la convocatòria: www.mixturbcn.com

Descarregar PDF

El Gran Teatre del @Liceu_cat ofereix aquests dies "La flauta màgica" de Mozart. "Cal un visionari, un poeta, perquè ens reveli el que tenim davant del nas", diu Abel Miró a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: David Ruano) http://www.revistamusical.cat/critica/la-grandesa-de-descobrir-levident/

L'activitat coral continuarà al centre de l'Associació Orfeó Català amb la nova junta directiva, proclamada aquest dimarts 21 de juny en Assemblea de socis al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/joaquim-uriach-presenta-el-seu-programa-com-a-nou-president-de-lassociacio-orfeo-catala/

L' @AcademiaMusica_ va lliurar aquest dimarts els seus guardons anuals a @auditoribcn. Més informació, al nostre web! (Foto: Alice Brazzit) http://www.revistamusical.cat/lacademia-catalana-de-la-musica-lliura-els-premis-alicia-2022-coincidint-amb-el-dia-de-la-musica/

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, un enamorat de Gaudí i continuador de la Sagrada Família
https://bit.ly/3HFvRjR

Segueix-nos a Twitter