Subscriu-te

Oberta la convocatòria per al Taller Joves Talents de Cambra del Festival de Godella

Una sessió de treball del Taller Joves Talents de Cambra sota l’atenta mirada de Joan Enric Lluna
Una sessió de treball del Taller Joves Talents de Cambra sota l’atenta mirada de Joan Enric Lluna

El Festival Internacional Residències de Música de Cambra de Godella (València), juntament amb l’Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella, convoca novament els joves músics a participar en el Taller Joves Talents de Cambra de la sisena edició del Festival, adreçada a grups de cambra i a instrumentistes individuals. El Festival, dirigit per Joan Enric Lluna, tindrà lloc en aquesta localitat valenciana del 30 de juny al 9 de juliol.

La convocatòria és oberta a estudiants de música i es donarà prioritat a grups ja formats, tot i que s’hi admetran sol·licituds d’instrumentistes individuals. Als joves talents de cambra se’ls ofereix la possibilitat de participar en: sessions didàctiques diàries per al grup amb els artistes residents; als concerts de “joves talents”; com a  grups d’obertura en els concerts professionals, amb selecció prèvia; i en totes les activitats del Festival, concerts a Godella i entrades als concerts professionals. També se seleccionaran grups per participar en projectes europeus el 2015 en coordinació amb festivals europeus de les mateixes característiques; i grups per a possibles contractes professionals amb l’agència artística Ad Libitum Artis S.L., col·laboradora del Festival.

Els candidats hauran d’enviar, entre altres requisits, un currículum detallat en què s’inclogui una llista de mèrits i un enregistrament (àudio o vídeo). El període d’inscripció acaba el dia 5 de juny. Els candidats i candidates seleccionats seran avisats de la seva condició per telèfon. Als candidats no seleccionats se’ls notificarà la decisió per correu electrònic. La selecció es realitzarà mitjançant el material presentat: currículum, experiència del grup i material audiovisual, i es farà pública el dia 10 de juny a través del Facebook del Festival de Música de Cambra de Godella.

Per consultar la totalitat dels requisits de la convocatòria i per a més informació, es pot consultar la pàgina web del Festival de Godella, telefonar al 93 200 10 83 (de 9 a 15 h, de dilluns a divendres) o enviar un correu electrònic a info@adlibitumartis.com.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @PluralEnsemble estrena aquest divendres al Festival Encuentros Sonoros de Sevilla, sota la direcció de @FabianPanisello, l'obra 'Quadern de Haikus (Notes d'un dietari)', per a conjunt de cambra, del compositor @BENETCA, un homenatge a quatre personalitats de la cultura.

L'@orquestraOJC va encetar temporada al costat de la violinista Maya Levy. "L’OJC sabé brillar i mostrar-se intensa, en una lectura de traç ampli i efusivitat lírica", diu @SantiRiu en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/iniciant-el-vinte-aniversari/

Aquest dimecres i dijous, coincidint amb la setmana del Dia Mundial de l'Òpera, @OBNCreacio organitza unes jornades sobre òpera i intel.ligència artificial a la seu de @sgae_cat.

L'última òpera d'Agustí Charles veurà la llum aquesta setmana al @palaumusicacat de la mà d' @OBNCreacio. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lestrena-absoluta-de-lopera-de-cambra-adromeda-encadenada-dagusti-charles/

Segueix-nos a Twitter