Subscriu-te

Primer concert participatiu del Centre Cultural Terrassa amb més de 140 cantaires

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48

Aquest divendres, 9 de novembre (21 h), el Centre Cultural Terrassa organitza i acull el seu primer concert participatiu amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) i la Coral Cantiga, sota la direcció de Josep Prats, en el qual intervindran més de 140 cantaires –la majoria són integrants de les corals terrassenques Estudi XX-Cor, Dríade Grup Vocal, Massa Coral de Terrassa i Coral Nova Ègara–, que interpretaran el Salm op. 42 de Felix Mendelssohn; això serà a la segona part del concert. A la primera part, la Coral Cantiga i l’OCT48 interpretaran la Missa en Do menor de W. A. Mozart, amb els solistes Barbara Kusa (soprano), Ulrike Haller (soprano), Josep Benet (tenor) i Jordi Ricart (baix).

Aquest concert –que és el segon de la Temporada de Música Tardor 2012 del Centre Cultural Terrassa–, en la seva vessant participativa és una iniciativa pilot que neix amb la voluntat de crear un projecte de ciutat relacionat amb la música clàssica, posant els mitjans d’una orquestra professional a l’abast de cantaries que treballen, amb esforç i dedicació, per assolir un resultat excel·lent.

El tercer concert de la temporada serà a càrrec de la formació Kammart Ensemble, el 29 de novembre, seguit de l’actuació del Quartet Hargrave, el 13 de desembre. Tancarà la temporada el tradicional Concert de Sant Esteve, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, el 26 de desembre. Més informació i venda de localitats: www.fundacioct.cat.

La Coral Cantiga

D’altra banda, també la Coral Cantiga, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i els mateixos solistes vocals oferiran aquest mateix programa (sense la part participativa) el proper dissabte 17 de novembre a les 19 h, a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana dins el Cicle Coral Orfeó Català, en el que serà el primer concert de la temporada 2012-13. Amb aquest concert la Coral Cantiga clourà la celebració del seu 50è aniversari. Més informació i venda de localitats: www.palaumusica.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Serena Sáenz interpreta el rol titular de ‘Lucia di Lammermoor’ en la funció d’aquesta nit al Liceu, en el que suposa un doble debut de la barcelonina: al Gran Teatre i en el rol de Lucia. La soprano @nadinecsierra no podrà cantar a causa d’una indisposició mèdica.

#LuciaLiceu

Segueix-nos a Twitter