Subscriu-te

Recital líric benèfic amb David Alegret i Júlia Farrés a Sant Cugat del Vallès

cartell ciclolucero_ok2 (2)

El diumenge 13 de juliol tindrà lloc un nou recital del cicle líric Lucero Nuestro a càrrec del tenor David Alegret i la soprano Júlia Farrés-Llongueras, acompanyats al piano per Lluís i Lourdes Pérez Molina, al claustre del monestir de Sant Cugat del Vallès (21 h). Aquest recital forma part de la sisena edició de les Nits de Música al Claustre, organitzades per l’Ajuntament de la ciutat.

El cicle va ser creat l’any 2011 per la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera, la qual s’encarrega de la direcció artística, i la Fundació Victoria de los Ángeles, amb finalitats benèfiques destinades a recaptar fons per cobrir les necessitats de l’únic fill viu de Victòria dels Àngels, l’Àlex, que pateix la síndrome de Down, així com per divulgar el llegat de la cantant i ajudar les joves promeses de la lírica en la seva carrera professional.

En edicions anteriors hi han participat la mateixa Nancy Fabiola Herrera, el tenor Celso Albelo, la soprano Yolanda Auyanet o els pianistes Mac McClure, Rubén Fernández Aguirre i Juan Francisco Parra, en escenaris com l’Auditori de Sant Cugat del Vallès, el Teatro de la Zarzuela de Madrid, el Teatro Pérez Galdós de Las Palmas de Gran Canaria o l’Auditorio de Galicia a Santiago de Compostel·la.

La mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera explica que l’Àlex, el fill de Victòria dels Àngels, que ja és un home adult, té unes necessitats molt concretes i d’elevat cost, a causa de la seva situació, i depèn totalment de la Fundació. D’altra banda, i arran de l’estat actual de crisi econòmica general, la Fundació tampoc no es troba en un bon moment. “Vaig pensar a establir una col·laboració a llarg termini amb aquesta entitat creant un cicle de recitals la recaptació dels quals fos destinada exclusivament per cobrir les necessitats de l’Àlex i assegurar-nos que no li faltés res”, explica la cantant. “Els artistes que hi participen ho fan de manera totalment desinteressada, com també demanem als teatres la seva col·laboració en aquest sentit. Amb aquestes vetllades liederístiques també aconseguim altres objectius, que tant van interessar Victòria, els quals jo comparteixo plenament, com són la difusió de la cançó de concert amb programes atractius per al públic, donar a conèixer la tasca de Victòria dels Àngels a través del seu llegat, i ajudar i promoure els programes de beques que la Fundació atorga per a la formació d’estudiants de cant.”

Les entrades, entre 60 i 15 euros, més una fila 0 per a donatius, es poden adquirir a través del lloc web de la Fundació Victoria de los Ángeles: www.victoriadelosangeles.org.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Gran Teatre del @Liceu_cat ofereix aquests dies "La flauta màgica" de Mozart. "Cal un visionari, un poeta, perquè ens reveli el que tenim davant del nas", diu Abel Miró a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: David Ruano) http://www.revistamusical.cat/critica/la-grandesa-de-descobrir-levident/

L'activitat coral continuarà al centre de l'Associació Orfeó Català amb la nova junta directiva, proclamada aquest dimarts 21 de juny en Assemblea de socis al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/joaquim-uriach-presenta-el-seu-programa-com-a-nou-president-de-lassociacio-orfeo-catala/

L' @AcademiaMusica_ va lliurar aquest dimarts els seus guardons anuals a @auditoribcn. Més informació, al nostre web! (Foto: Alice Brazzit) http://www.revistamusical.cat/lacademia-catalana-de-la-musica-lliura-els-premis-alicia-2022-coincidint-amb-el-dia-de-la-musica/

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, un enamorat de Gaudí i continuador de la Sagrada Família
https://bit.ly/3HFvRjR

Segueix-nos a Twitter