Subscriu-te

Resultats del 46è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

Monika Masanauskaite, guanyadora del primer premi de la categoria Sènior
Monika Masanauskaite, guanyadora del primer premi de la categoria Sènior

Entre l’11 de juny i el 3 de juliol de 2016 va tenir lloc la 46a edició del Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, que organitza Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès, i en què poden participar els pianistes que encara no haguessin complert 27 anys el dia 31 de desembre de 2015. Dividit en quatre categories, el palmarès del Concurs ha estat el següent.

En la categoria Sènior (fins a 26 anys), el primer premi va ser atorgat a Monika Masanauskaite, mentre que el segon premi va ser per a Lara Stefanie Streccia Casabona; també es va atorgar una menció d’honor a Eric Ledesma Barceló. El jurat d’aquesta categoria era format per Adolf Pla, Ramon Coll, Jordi Camell, Tensy Krismant i Lluís Grané.

En la categoria A (fins a 21 anys) va ser premiat amb el primer premi Joan Ramon Salamó, i amb el segon premi –en igualtat de mèrits– Adrià Bravo i Misaki Pascual; van rebre una menció d’honor –en igualtat de mèrits– Víctor Braojos i José Songel. En la categoria B (fins a 17 anys), el primer premi va ser per a Alejandro Domínguez, i el segon premi –en igualtat de mèrits– va ser atorgat a Alba Llorach i Daniel Vidal; van rebre una menció d’honor –en igualtat de mèrits– Juan Pablo Rodríguez i Clara Santacana.

Finalment, en la categoria C (fins a 13 anys), el primer premi va ser atorgat a Adrià Saz, i el segon premi a Elena Sancho; van rebre una menció d’honor –en igualtat de mèrits– Àlex Martos i Jannai Torné. El jurat qualificador de les categories A, B i C estava format per Adolf Pla, Fanny Escrig, Mireia Datzira, Mercè Molero i Lluís Grané.

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

📢La #SardanadIgorStravinsky ja té finalistes!
🔝Avui s'ha reunit el jurat del concurs hi ha valorat les 31 sardanes presentades.
Voleu conèixer els noms dels finalistes i saber quan s'estrenaran les sardanes?
Tota la informació ▶️https://www.ficta.cat/ca/blog/la-sardana-digor-stravinsky-ja-te-finalistes-n120

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Segueix-nos a Twitter