Subscriu-te

Seed Music estrena una nova col·lecció de jazz pensada per a artistes joves

Seed Jazz comença la col·lecció amb dos CD, de la pianista i cantant Lucia Fumero i del trompetista Òscar Latorre, ambdós amb composicions pròpies.

La discogràfica Seed Music presenta una nova col·lecció dedicada al jazz pensada per a artistes joves amb nous projectes, talent i projecció; tres bases que resumeixen l’esperit de la discogràfica: singularitat, projecte propi, música original, talent, il·lusió, alegria, vitalitat i frescor, mitjançant artistes capaços de connectar amb el públic. Després d’uns mesos particularment difícils per al sector artístic i cultural a causa de la pandèmia, Seed vol fer del seu segell un projecte més compromès que mai amb la música i amb els músics del país.

Lucia Fumero durant l’enregistrament del seu CD

Així, s’acaben de publicar els dos primers volums d’aquesta nova línia dedicada al jazz. El primer és Universo normal, àlbum de debut de la pianista i cantant Lucia Fumero, que va enregistrar les seves cançons a l’estudi de David Casamitjana en format trio amb Martín Leiton (baix i leona) i Juan Rodríguez Berbín (bateria), amb mescles i masterització a càrrec de Quim “Kato” Puigtió. Podeu veure aquí el clip d’aquest treball.

El segon àlbum ésA pathway to become del trompetista Òscar Latorre. El disc, masteritzat i mesclat també amb Puigtió, ha estat enregistrat a Basilea amb Daniel Somaroo, en format quartet al costat de Jean-Lou Treboux (vibràfon), Sebastián de Uriquiza (contrabaix), Jordi Pallarés (bateria), a més d’algunes col·laboracions. Podeu veure aquí el clip d’aquest CD.

Seed Jazz es presenta amb un nou format dissenyat per Toormix, un CD que inclou un pòster amb la marca de disseny de la col·lecció i una edició limitada que inclou un mocador de seda també amb un estampat especial de la col·lecció.

Imatge destacada: Òscar Latorre durant l’enregistrament del seu CD

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fins al 14 de setembre hi ha temps de presentar partitures a aquesta nova edició del concurs de composició de la @FundacioMompou. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/convocat-el-42e-concurs-de-joves-compositors-premi-internacional-frederic-mompou/

📢 La directora del @Fest_Torroella, Montse Faura, assumeix la secretaria general i la gerència de #JMCatalunya.

El compositor @JoanMagrane renova com a president de l'entitat per un mandat més. Podeu llegir el comunicat íntegre ací 👇🏽

http://federacio.joventutsmusicals.cat/ca/actualitat/29-la-directora-del-festival-de-torroella-montse.html

András Schiff ha tornat al @palaumusicacat. "Un Schiff colpidor per la seva manera de plantejar la narració del discurs, per la coherència del concepte, per la claredat en l’exposició", diu Lluís Trullén en la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: N. Brodard) http://www.revistamusical.cat/critica/un-retorn-sempre-esperat/

📢La #SardanadIgorStravinsky ja té finalistes!
🔝Avui s'ha reunit el jurat del concurs hi ha valorat les 31 sardanes presentades.
Voleu conèixer els noms dels finalistes i saber quan s'estrenaran les sardanes?
Tota la informació ▶️https://www.ficta.cat/ca/blog/la-sardana-digor-stravinsky-ja-te-finalistes-n120

Segueix-nos a Twitter