Subscriu-te

Segon Curs Internacional de Guitarra de les Garrigues

Curs_Guitarra_Garrigues_2014_cartell

La segona edició del Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de Mà de les Garrigues, Memorial Emili Pujol, tindrà lloc entre els dies 1 i 7 de juliol d’enguany a les Borges Blanques i és organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues. El curs desenvoluparà classes de guitarra a càrrec d’Armando Marrosu, Àlex Garrobé, Hopkinson Smith (màster de música antiga i classe col·lectiva) i Feliu Gasull (taller de composició).

Altres activitats completen el curs, com són una mostra de guitarrers (Elias Bonet i Santiago de Cecilia); la conferència “L’escola raonada d’Emili Pujol”, a càrrec d’Armando Marrosu (deixeble del mestre Pujol); la projecció de diversos documentals, i el tercer Simposi Emili Pujol a la Granadella, poble nadiu del mestre; també tindran lloc dos concerts, un a càrrec d’Àlex Garrobé (4 de juliol) i l’altre, de guitarra barroca, de Hopkinson Smith (6 de juliol).

El curs és adreçat a tots els guitarristes, els quals poden participar-hi com a alumnes actius (places limitades) o bé com a alumnes oients (aquests també podran prendre part en la classe col·lectiva de música antiga amb Hopkinson Smith); també hi ha la possibilitat de matricular-se només al màster de música antiga de Hopkinson Smith. Les inscripcions acaben el dia 10 de juny. Més informació i inscripcions: www.iluminario.com/garriguitar2014/?p=119;i també al Facebook www.facebook.com/pages/Curs-Internacional-de-Guitarra-Emili-Pujol/483206521736185?fref=ts.

El Curs Internacional de Guitarra, Llaüt i Viola de Mà de les Garrigues, Memorial Emili Pujol –l’any passat se’n va fer la primera edició– reprèn el llegat dels cursos que Emili Pujol va impartir entre els anys 1965 i 1976 a Lleida i Cervera; l’organització ha volgut recuperar així la memòria, l’esperit pedagògic i el mestratge d’Emili Pujol, i divulgar la seva obra i figura i retre-li un homenatge permanent.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El tenor Josep Carreras actuarà aquest dijous, 29 de setembre (20 h), a la gala benèfica anual que organitza l' @AuditCarreras de Vila-seca, que porta el seu nom, i que enguany celebra el 20è aniversari.

2

Els propers dies s'estrena a Vic (30 de setembre) i Manresa (8 d'octubre) la primera òpera de Jaume Ayats. Ell mateix ens la presenta en l'entrevista que li fa Ferran Riera. Llegeix-la al web! @latlantidavic @FMediterrania http://www.revistamusical.cat/entrevistes/la-balada-den-sole-sugranyes-es-una-opera-de-cancons/

Del 14 al 18 de setembre, va tenir lloc a @auditoribcn la segona Biennal de Quartets de Barcelona. "Una aposta arriscada i superbament resolta, almenys en la vessant artística", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/una-biennal-a-laltura-de-les-expectatives/

Els dies 7, 8, 9 i 16 d'octubre tindrà lloc una nova edició de @MusiquemLleida, la primera amb Albert Cabero com a director de la @CoralShalomCat. Més informació, al nostre web! 📸 Oscar Cabrerizo (Defoto) http://www.revistamusical.cat/onze-concerts-en-vuit-espais-constituiran-la-dissetena-edicio-del-festival-musiquem-lleida/

Segueix-nos a Twitter