Coneix la nostra publicació

I gaudeix a més dels següents descomptes:

 • 20% als concerts del Palau de la Música Catalana
 • Descomptes a altres cicles de concerts col·laboradors

Pots subscriure’t a la Revista Musical Catalana en la seva versió en paper i tindràs accés a tres números anuals per conèixer a fons l’actualitat musical en català amb un tractament exhaustiu.
També tens l’opció de subscriure’t a la versió digital. En aquest cas cal que realitzis el procediment a través de la plataforma iQuiosc.

  • Dades de pagament

  • La subscripció es renovarà automàticament excepte avís previ del subscriptor.

 • Preu: 16,00 € Quantitat:
 • 0,00 €
 •  

 • Mitjançant la signatura d’aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) al creditor a enviar instruccions a l’entitat del deutor per deure el seu compte i (B) a l’entitat per efectuar els deutes en el seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament haurà d’efectuar-se dins de les vuit setmanes que segueixen a la data de deute en compte. Pot obtenir informació addicional sobre els seus drets en la seva entitat financera.

  *Els subscriptors de la Revista Musical Catalana tenen dret a un 20 % de descompte en la compra de dues entrades per concert, a les taquilles del Palau de la Música Catalana, als cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana de la temporada 2020-21: Palau Grans Veus, Bach, Piano, Cambra, Simfònics, Tardes, Cantates de Bach, Cicle Coral, Cicle Cor de Cambra del Palau, Concert de Sant Esteve, Intèrprets Catalans, Concerts Familiars, El Primer Palau, Orgue al Palau, Estiu al Palau, ECHO Rising Stars i ONCA. Només cal presentar el darrer rebut de la subscripció. ** Puntualment, rebràs promocions a través del nostre newsletter, d’altres cicles de concerts col·laboradors, tals com LIFE Victoria, Festival Orgues de Poblet, Cicle de concerts de l’Associació Joan Manén i l’Orquestra Camera Musicae, amb descomptes en l’adquisició d’entrades als seus concerts.