Subscriu-te
,

Swit Records celebra el seu 10è aniversari

Swit Records_Terrazza_petitaAquest mes d’abril la discogràfica Swit Records celebra el desè aniversari presentant una edició especial del disc que va inaugurar el segell, In a sentimental groove de l’Ignasi Terraza Trio. Serà aquest dissabte, 30 d’abril a l’FNAC (El Triangle), a les 19 h, presentació que inclourà l’actuació amb la música del disc. Swit Records celebra l’aniversari amb una sèrie de concerts amb músics de renom internacional, com són el mateix pianista Ignasi Terrazza, el contrabaixista Pierre Boussaguet, el bateria Jean Pierre Derouard, el guitarrista francocatalà Carles GR i el bateria Jordi Rossy.

 

Ahir dimarts el cabaret El Molino de Barcelona va ser l’escenari d’un doble concert en què es va presentar per primera vegada a Barcelona el CD Reflejos, del duo format per Pierre Boussaguet i Carles GR; també es va reproduir la sessió In a sentimental groove de l’Ignasi Terraza Trio (amb Pierre Boussaguet i Jean Pierre Derouard) deu anys després.

Demà dijous, 28 d’abril, la sala del restaurant Artte (Muntaner, 83 C, a Barcelona) acollirà l’actuació del duo format per Ignasi Terraza i Pierre Boussaguet, en un diàleg de tu a tu ple de complicitat i virtuosisme. Terraza i Boussaguet, que ja han actuat junts diverses vegades en festivals al País Basc i a França, ho faran per primera vegada com a duo a Barcelona.

Swit Records_Reflejos

I divendres, 29 d’abril, la celebració viatja a la Jazz Cava de Terrassa per veure i sentir en primícia l’Ignasi Terrazza Trio en formació de quartet amb el bateria Jordi Rossy, músic present també en la col·lecció de Swit Records i que donarà, amb la seva creativitat des de la bateria, una sonoritat molt diferent al grup.

Les primeres 40 persones que confirmin la seva assistència a un d’aquests concerts (excepte FNAC) al web http://www.switrecords.com/index.php/es/contactar_manager rebran un dels CD del segell en recollir l’entrada a taquilla.

Descarregar PDF
Segueix-nos a Twitter