Subscriu-te
,

20è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

“The legendary jazz orchestra”
“The legendary jazz orchestra”

Sota el mar d’estrelles que enlluerna les nits d’estiu a la Costa Brava, el Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro arriba a la vintena edició i ho fa potenciant el jazz de qualitat mitjançant artistes locals i internacionals i apropant la música a tots els seus amants amb concerts gratuïts que el converteixen en una de les cites més atractives i dinàmiques de la costa catalana.

Stefano Palatchi
Stefano Palatchi

El toc d’inici del Festival serà demà divendres, 30 de juny, amb un concert del Nova Quartet que ens portarà a transitar pel jazz, el blues i la bossa nova en una experiència plena de senzillesa i sensibilitat musical. El 7 de juliol es presenta el concert “The legendary jazz orchestra” que pretén ser un homenatge a la històrica trobada de les dues big bands més cèlebres de tota la història del jazz, l’una liderada per Duke Ellington i l’altra per Count Basie. El 14 de juliol, el baix català Stefano Palatchi, acompanyat per un magnífic quintet, interpretarà un concert basat en els grans temes del jazz, des d’Ellington fins a Martino, passant per Gershwin o Legrand.

Marco Mezquida Trio
Marco Mezquida Trio

Una de les propostes de més qualitat i autòctona és la que es presentarà el 21 de juliol amb el Marco Mezquida Trio, una formació potent i emocionant, rica en matisos i estils que presenta arranjaments d’estàndards americans plens de sensibilitat i personalitat. L’elenc català estarà també representat per la Cotton Club Big Band el divendres 11 d’agost i pels Barcelona Gospel Messengers acompanyats de la reina del gòspel britànic, Lurine Cato, el 4 d’agost. La veu tornarà a ser protagonista el 18 d’agost amb l’Anna Luna Quintet, tot fent gala d’una sonoritat i un color de gran qualitat.

Anthony Strong
Anthony Strong

Les propostes internacionals tenen el seu exponent en el concert del reconegut cantant Anthony Strong el dia 28 de juliol acompanyat de bateria i contrabaix per oferir una acurada selecció d’estàndards del jazz i clàssics del swing per interpretar-los des d’una perspectiva personal. El swing, de fet, tornarà a ser protagonista el 25 d’agost amb The French Swing All-Stars.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter