Subscriu-te

32è Cicle de Música dels Segles XX-XXI de la Fundació Música Contemporània

Trio de Canyes Vidalba
Trio de Canyes Vidalba

El proper dijous 4 de maig comença el 32è Cicle de Música dels Segles XX-XXI, que organitza la Fundació Música Contemporània, amb cinc concerts corresponents al cicle de primavera, el primer dels quals serà protagonitzat pel grup instrumental Sitges 94, dirigit per Armand Grèbol. Format per joves intèrprets de gran projecció, la formació interpretarà obres d’Adiego, Grèbol, Rodríguez i Sansa.

El duo format per Javier Blasco, saxòfon, i Joan Salvador, percussió, actuarà l’11 de maig, amb obres de Myhosi, Voro García, Kövits, Veldhuis i Rodríguez Picó; mentre que el dia 18 de maig actuarà el Trio de Canyes Vidalba (format per Dolors Almirall, oboè; Queralt Roca, clarinet, i Lleonard Castelló, fagot), amb obres de Fleischer, Schulhoff, Tansman, Codina, Schickele i Cornudella. El cicle seguirà el 25 de maig amb el violoncel·lista Pau Codina, amb obres de Ligeti, Hindemith, Sardà, Ribas i Benguerel, i acabarà l’1 de juny amb el Duo Degas (Mateja Zenzerovic i Ander Tellería, acordions), amb obres d’Stravinsky, Guinjoan, Glass i Piazzolla.

Javier Blasco (saxòfon) i Joan Salvador (percussió)
Javier Blasco (saxòfon) i Joan Salvador (percussió)

També el proper mes de setembre, del 25 al 29, tindrà lloc la IV Mostra de Música per a Piano dels Segles XX-XXI, amb la participació de Cecilio Tieles, Bernat Català, Ricardo Descalzo, Laura Farré i Diego Fernández Magdaleno.

La Fundació de Música Contemporània va néixer l’abril del 1993 amb l’objectiu de divulgar i promoure la creació musical dels compositors actuals, especialment del nostre país. Actualment les seves activitats se centren en els concerts de cambra del Cicle de Música dels Segles XX-XXI, el mes antic a Catalunya especialitzat en música contemporània i considerat tot un clàssic, que es celebra durant la primavera, i la Mostra de Música per a Piano a la tardor.

Tots els concerts, de caràcter gratuït, tindran lloc a les 20 h a l’auditori del Centre Cívic Urgell (Comte d’Urgell, 145, Barcelona), amb un aforament de 200 seients. Les entrades es poden recollir anticipadament a partir del dilluns de la mateixa setmana del concert o bé reservar-les per telèfon trucant al 93 453 64 80. Més informació a: www.fumuco.com/.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter