Subscriu-te

9è Concurs Internacional de Música de les Corts per a Joves Intèrprets

Concurs les Corts cartell

Els dies 27 i 29 de maig i 1 de juny (fase de selecció, escola A Tempo; fase de concert, Centre Cívic Can Deu; i fase final, Auditori Axa, respectivament) tindrà lloc la novena edició del Concurs Internacional de Música de les Corts per a Joves Intèrprets, que és organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de les Corts, el Centre d’Estudis Musicals A Tempo i l’associació Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona. El concurs té com a objectius principals estimular els joves intèrprets i donar-los suport en la seva carrera musical, impulsar la interpretació musical i la difusió de la música clàssica a partir de les noves generacions, i establir un nou marc cultural de difusió musical al barri de les Corts de Barcelona.

Arran de l’èxit de convocatòria obtingut en les edicions precedents, enguany s’afegeix a la categoria habitual d’instrument –solistes, amb o sense acompanyament de piano, i cambra, grups de màxim cinc membres–, la categoria de cant, solistes lírics. El concurs és obert a tots els intèrprets de música clàssica de qualsevol nacionalitat que el dia 31 de desembre de 2013 tinguin entre 18 i 35 anys.

El jurat de la categoria instrumental estarà format per Xavier Chavarria, Ramon Coll, Ricard Estrada, Alberto García Demestres, Xavier Pagès, Lluís Soler i Oksana Solovieva. El jurat de la categoria de cant estarà format per Jaume Aragall, Ricard Estrada, Alberto García Demestres, Mercedes Conde, Pedro Hernández, Jordi Maddaleno, Lluís Soler, Roberto Accurso, Malí Corbacho i Damià Carbonell.

Les recompenses inclouen quatre premis en metàl·lic, un premi especial consistent en l’enregistrament professional d’un cedé amb la discogràfica Solfa Recordings a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, i la possibilitat d’actuar en diferents cicles musicals; també hi ha el premi del públic per a un dels finalistes, per actuar en un cicle musical. Les tres proves del concurs són obertes al públic. Més informació i torn d’actuació dels concursants admesos a: http://www.atempo.net/concurso-cim/.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter