Subscriu-te
,

A punt la 19a edició del Voll-Damm Festival Jazz Vic

Agustí Fernández
Agustí Fernández

Les noves tendències del jazz i la música improvisada es tornen a donar cita al 19è Voll-Damm Festival Jazz Vic, del 4 al 14 de maig, a la capital d’Osona, un punt de trobada marcat a l’agenda dels apassionats del jazz més experimental que pretén impulsar noves formacions, ser un punt de descoberta de noves sonoritats i oferir al públic una experiència jazzística d’alta volada. Aquesta edició portarà artistes de renom internacional, com el trompetista noruec Arve Henriksen, amb un concert únic a l’Estat espanyol; noves formacions fruit de la fusió de bandes de diversos països, com l’estrena de l’Agustí Fernández Liquid Quintet, i treballs inèdits de grups del país i de l’escena internacional. Com cada any, també hi seran representades les noves generacions jazzístiques, necessàries per al manteniment del bon futur de la creació a casa nostra.

Elias Stemedeser. © Dovile Sermokas
Elias Stemedeser. © Dovile Sermokas

Amb catorze concerts, el Festival acollirà les actuacions de: Elias Stemedeser; Agustí Fernández Liquid Quintet; STA feat Tom Chant; Bibiana Voutchkova-Vasco Trilla; Diego Armando DJ; Natsuko Sugao Group; Conert D.O.: The Live Remixers feat. Bob Marley; UnderPool 5; Halfinger Electric Lab; Arve Henriksen; Miguelito Superstar DJ; Big Band EMVIC, i Astrio. També tindrà lloc el concert Matí de les Escoles de Música, la projecció del film Born to be blue de Robert Budreau (EUA, 2015), sobre la vida del trompetista Chet Baker (anomenat el James Dean del jazz), i una exposició de fotografies a la Biblioteca Joan Triadú.

Les actuacions tindran lloc en dos espais: la Jazz Cava i l’escenari Voll-Damm, situat a la plaça del Carbó, un aparador i un altaveu per a tothom que, de manera gratuïta, vulgui descobrir les propostes musicals més innovadores. També hi haurà actes a la Biblioteca Joan Triadú i a l’Espai de Teatre i Cinema (ETC).

Es pot consultar la programació sencera i comprar entrades aquí.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter