Subscriu-te

A punt la 8a edició del festival internacional de cors Corearte 2014

Coro Provisorio de Buenos Aires
Coro Provisorio de Buenos Aires

El Corearte International Festival tindrà lloc a Barcelona entre els dies 20 i 26 d’octubre, i en suposarà la vuitena edició. Un cop més, la Ciutat Comtal serà capital internacional del cant coral amb la trobada de més de quatre-cents cantaires d’arreu del món, que actuaran en diferents espais i esglésies de la ciutat i que continuaran en connexió amb el públic.

Durant una setmana es duran a terme diversos tallers destinats als cors i cantaires participants, que tenen com a objectius principals la formació i l’intercanvi de vivències i experiències musicals, i seran conduïts per directors importants i de projecció internacional com són el belga Johan Duijck, el català Josep Prats i els bascos Basilio Astúlez i David Azurza, entre d’altres. Òbviament, també s’oferiran concerts a càrrec dels cors participants, procedents de diversos països de Llatinoamèrica i de Catalunya. Aquests són: Niños y Jóvenes Cantores de la ENM-UNAM (Ciutat de Mèxic, Mèxic), Coro de la Facultad de Arquitectura (Montevideo, Uruguai), Coro Rosé (Las Piedras, Uruguai), Coro Provisorio (Buenos Aires, Argentina), Coral UNAERP (Ribeirão Preto, el Brasil), Coral Gioviale (Facatativá, Colòmbia), Coro Infantil y Juvenil de la UNICACH (Tuxtla Gutiérrez, Mèxic), i les corals de Barcelona: Coral Cantiga i Coral Sinera.

Niños y Jóvenes Cantores de la ENM-UNAM, de Ciutat de Mèxic
Niños y Jóvenes Cantores de la ENM-UNAM, de Ciutat de Mèxic

Els concerts tindran lloc al Parc Güell (dia 21, 16 h), monestir de Montserrat (dia 22, 13.15 h; ofrena coral a la Mare de Déu de Montserrat), Paranimf de la Universitat de Barcelona (dia 23, 20 h; Gran Via, 585), cripta de la Sagrada Família (dia 24, 16.30 h), Escola Pia Nostra Senyora (dia 24, 20 h; Diputació, 275) i novament al Paranimf de la Universitat de Barcelona (dia 25, 19.30 h; concert de cloenda). Els concerts són gratuïts, si bé cada espai disposa d’un aforament limitat.

Corearte és una associació cultural sense ànim de lucre, dirigida per Carlos Sesca, que té com a finalitat orientar polítiques culturals per a la promoció, el foment i la difusió de diferents manifestacions artístiques, sobretot les relacionades amb el cant col·lectiu; i treballa en l’organització de festivals anuals amb formacions corals de primer nivell. Així, a banda del Corearte Barcelona, aquesta entitat va organitzar l’any passat el Corearte Lió (França) i aquest estiu passat el Corearte Brasil; també organitza colònies musicals per a joves.

Per a més informació: www.corearte.es.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter