Subscriu-te

Alba Ventura convida David Cohen a la Pedrera

David Cohen. © Daniel Herendi

El dimecres 14 de desembre (20 h), convidat per la pianista Alba Ventura, el violoncel·lista belga David Cohen toca a Barcelona, en un concert extraordinari a l’auditori de la Pedrera.

Aquesta és una oportunitat extraordinària d’escoltar aquest gran violoncel·lista al costat de la jove pianista més internacional del nostre país. Aquests dos intèrprets d’èxit tenen trajectòries paral·leles, tant pel que fa al seu debut a les sales més importants a edats primerenques, durant els anys de formació a les institucions pedagògiques més destacades, com també a la seva nominació com a Echo Rising Stars. Aquesta trobada és una iniciativa de l’Obra Social de Catalunya Caixa.

Ventura i Cohen interpretaran, entre altres obres, la Sonata en Sol menor per a violoncel i piano, op. 19 de Rahkmàninov, la Sonata per a violoncel de Debussy i la Suite popular española de Manuel de Falla. També s’hi escoltaran algunes conegudes melodies nadalenques, entre les quals una versió d’El cant dels ocells arranjada pel mateix David Cohen.

David Cohen posseeix un extens i espectacular currículum que es pot consultar a www.davidcohen.be.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter