Subscriu-te

Aquest cap de setmana comença el Festival de S’Agaró

 

L’Orquestra de Cambra de París actuarà a Empúries el 16 d’agost i a S’Agaró el 18 d’agost. © Ajuntament de Lleida (foto d’arxiu)

El diumenge 29 de juliol comença l’edició d’enguany, amb sis concerts, del Festival Internacional de Música de S’Agaró –organitzat per l’Associació Cultural Pau Casals– amb un recital de la pianista polonesa Joanna Trezciak, que oferirà obres de Chopin i Szymanowski. El Festival seguirà els dies 5 i 12 d’agost (diumenge) amb el duo de violí i piano format per Cihat Askin i Frank Wasser, amb obres de Mozart, Händel i Prokófiev, i el Quartet Meridies –format per Carmelo Andriani (violí), Gennaro Minichiello (violí), Giuseppe Pascucci (viola) i Giovanna D’Amato (violoncel)–, amb obres de Bach, Boccherini, Rossini, Liszt, Brahms, Monti i Piazzolla.

Els dissabtes 18 i 25 d’agost serà el torn de l’Orquestra de Cambra de París, dirigida per Horst Sohm, que interpretarà obres de Vivaldi, Telemann i Williams, i del trio format per Francesco Giradi (flauta), Angelica Giradi (soprano) i Pierluigi Camicia (piano), amb obres de Saint-Saëns, Turina, Debussy, Delibes i Albéniz. Clourà el Festival, el dissabte 8 de setembre, el recital líric de la soprano Tina Gorina i el tenor Vicenç Esteve, acompanyats al piano per Stanislav Angelov, que oferiran obres de Toldrà, Granados, Valls, Arrieta i Metres. Tots els concerts seran a l’església de S’Agaró, a les vuit del vespre.

D’altra banda, continua el cicle Concerts Clàssics a l’Escala-Empúries d’aquest any, que va començar el passat 8 d’abril i acabarà el 26 de desembre, amb un total de 13 concerts que tenen lloc a l’església de Sant Martí d’Empúries.

En aquest cicle, el proper concert és demà dissabte 28 de juliol (20 h) amb el duo format per Gian Marco Solarolo (oboè) i Cristina Monti (piano), que oferiran un programa basat en tangos i cançons americanes (Gardel, Bernstein, Piazzolla i Gershwin), i el seguirà el concert ja esmentat de l’Orquestra de Cambra de París el dia 16 d’agost.

Per a més informació i venda d’entrades, es pot consultar el web de l’Associació Cultural Pau Casals www.associaciopaucasals.cat i els webs www.platjadaro.com i www.lescala-empuries.com.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter