Subscriu-te
,

Arrenca una nova edició dels Sopars Lírics al Restaurant 7 Portes

La promoció dels joves valors de la lírica segueix sent l’objectiu d’aquesta iniciativa, que arriba ja a la novena temporada, amb quatre recitals entre el 24 de febrer i el 16 de juny, sota la direcció artística de Roger Alier i Jordi Maddaleno.

La soprano tarragonina Carolina Fajardo serà la protagonista de la primera cita (24 de febrer), amb un programa dedicat monogràficament a l’obra del compositor Giacomo Puccini que inclourà àries d’òpera, com “In quelle trine morbide” de Manon Lescaut o “Tu, tu, piccolo iddio” de Madame Butterfly.

Els altres concerts seran a càrrec del baríton Ferran Albrich (31 de març), el baix Alejandro Baliñas (6 de maig) i la mezzosoprano Mercè Bruguera (16 de juny). Tots estaran acompanyats al piano per Josep Buforn, mentre que Roger Alier i Jordi Maddaleno oferiran informació prèvia a l’audició de cada peça per ajudar a situar-la en el seu context.

El cicle Sopars Lírics es va crear l’any 2013 al Restaurant 7 Portes (passeig d’Isabel II, 14, a Barcelona), punt històric de trobada de figures rellevants del món de la cultura i la música, amb la voluntat de promoure la carrera de joves cantants i la d’altres més consagrats que canten habitualment a escenaris d’arreu del món i són guanyadors de concursos de fama internacional. Des del restaurant s’ofereix un menú de qualitat –d’acord amb els plats de temporada– després del qual arriba el concert.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter