Subscriu-te

Atorgades les 12 Beques Ferrer-Salat 2018 per a estudis superiors al Conservatori del Liceu

La Fundació de Música Ferrer-Salat va presentar la setmana passada els dotze guanyadors de la novena convocatòria de les Beques Ferrer-Salat, per cursar estudis superiors al Conservatori del Liceu i que per primera vegada permetrà realitzar els quatre anys de carrera amb beca. Aquesta novetat, que es tradueix en un total de 48 beques, suposa un salt qualitatiu molt important respecte dels anys anteriors, així com un fet excepcional en l’entorn educatiu actual, tot convertint el programa en un dels més importants del país. Les beques van ser atorgades a: Andreu Boltó (fagot), Carlos Bujosa (piano), Laura Capdevila (veu), Pol Coronado (violí), Clara Garriga (violí), Elena Lasheras (viola), Guillem León (piano), Haizea Lores (trompa), Artur Ponsà (bateria), Laura Recasens (violoncel), Cristina Tena (cant) i Estel Vivó (saxòfon).

L’anunci dels guanyadors es va fer durant un acte a l’Auditori del Conservatori del Liceu, el 19 d’abril passat, que va incloure un concert dels joves músics becats l’any passat. També s’hi va presentar la viola “Marino Capicchioni” (Rímini, 1966) a càrrec del professor del centre Paul Cortese. L’instrument ha estat adquirit també gràcies al compromís de la Fundació de Música Ferrer-Salat –juntament amb la renovació i el creixement d’aquest programa de beques– i donarà per primera vegada als estudiants del Conservatori l’accés a instruments històrics.

La novena convocatòria de les Beques Ferrer-Salat ha rebut un total de 176 sol·licituds, 132 de les quals aspiraven a les 12 beques de primer curs. Es consolida així un projecte únic en progrés constant iniciat el 2010, quan va començar aquesta col·laboració entre la Fundació de Música Ferrer-Salat i el Conservatori del Liceu amb l’objectiu de treballar per garantir als joves talents l’accés als estudis musicals, amb el convenciment que es tracta d’un element fonamental en la formació de les persones i, com a tal, pedra angular del progrés social. Des de l’inici, el programa de beques ha rebut un total de 1.081 candidatures, 186 de les quals han acabat concedides.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter