Subscriu-te

Concert d’aniversari del Murtra Ensemble a Santa Coloma de Gramenet

La formació instrumental Murtra Ensemble celebra el seu cinquè aniversari avui divendres, 23 de novembre, a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet (21 h) amb un concert amb obres de compositors catalans actuals. Una hora abans del concert es farà una taula rodona, moderada pel periodista musical Pere Andreu Jariod, en la qual participaran tres dels compositors interpretats –Jordi Cervelló, Miquel Roger i Joan Albert Amargós– i músics del Murtra Ensemble. El programa d’aquest concert d’aniversari està format per les obres Trio Atlàntic de Joan Albert Amargós, Migrança de Miquel Roger, Ocell blau de Pau Sandaran i Divertiment 2002 de Jordi Cervelló.

El Murtra Ensemble és una formació instrumental formada per músics amb una marcada inclinació i compromís per la música de cambra, amb vocació d’interpretar música del segle XX i contemporània. Les seves produccions posen atenció especial en els compositors del nostre país i incorporen elements d’altres llenguatges artístics, com ara dansa, arts plàstiques, teatre, tecnologies, etcètera, així com presentacions de les obres per tal de facilitar l’aproximació del públic a llenguatges musicals més complexos.

El Murtra Ensemble, que ha actuat en auditoris, festivals i temporades d’arreu de Catalunya i d’Espanya, va guanyador la Beca Primer Acte-Premis Quim Masó 2011 amb el seu espectacle familiar multidisciplinari Viatge a la Lluna. També cal esmentar-ne  l’activitat formativa i educativa per mitjà de projectes com Aula Oberta, així com els concerts familiars o altres activitats de caràcter divulgatiu.

El preu de les entrades per al concert és de 6 euros (amb descompte del 25% per a jubilats, titulars del Carnet Jove, carnet de biblioteques, Amics dels Museus i membres del Club Tres C) i es poden adquirir a les taquilles de l’Auditori Can Roig i Torres, des d’una hora abans del concert.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter