Subscriu-te

Concert solidari a favor de Càritas al Petit Palau

El tenor Jordi Cortada

El dilluns 19 de desembre (20 h), el tenor Jordi Cortada, acompanyat de Marco Evangelisti al piano, oferirà un concert solidari al Petit Palau (Palau de la Música), organitzat conjuntament per Càritas i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El concert inclou àries d’òperes conegudes, sarsueles, cançó catalana i italiana de Tosti, Donizetti, Bellini, Denza, Verdi, Puccini, Martínez Valls i Toldrà.

Jordi Cortada va cursar estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Va estudiar cant sota la direcció de grans mestres de veu i també a la ciutat italiana de Milà. Ha ofert diversos concerts com a solista i ha guanyat diferents premis de cant coral. En el seu ampli repertori de tenor líric destaca la interpretació d’àries de compositors com Verdi, Puccini i Mozart.

Marco Evangelisti va néixer a Pietrasanta (Itàlia) i actualment resideix a Barcelona. A Itàlia va completar la seva formació musical amb M. Balderi i I. Barontini, i els estudis de composició amb G. Giani Luporini. Ha guanyat el premi del Laboratori Líric d’Alessandria per a mestres col·laboradors. Els darrers anys ha acompanyat en recitals d’òpera i música de cambra artistes com Jaume Aragall, Josep Bros, Montserrat Caballé, Carlos Chausson, Montserrat Martí, Joan Pons i Isabel Rey, entre d’altres.

Els fons recollits en aquest concert es destinaran al projecte Joves a l’Atur, de Càritas Diocesana de Barcelona. Les entrades (a un preu de 20 euros) es poden adquirir a les taquilles del Palau de la Música i a través del web del Palau www.palaumusica.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter