Subscriu-te

Convocat el 24è Concurs de Capellades, per a la promoció de joves intèrprets

paper de música de capellades

El proper mes de maig tindrà lloc la 24a edició del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades per a la promoció de joves intèrprets, adreçat a solistes i grups de cambra instrumentals i/o vocals amb un límit d’edat de 25 anys per a solistes i de 28 anys de mitjana per a les formacions de cambra. En el cas dels cantants, tant solistes com en formacions de cambra, s’amplia l’edat a 30 anys. L’edat que prevaldrà serà la que es tingui en el moment del concurs, els dies 4 i 5 de maig de 2013 (primera prova i prova final, respectivament). El jurat serà presidit per Antoni Ros Marbà.

En cada una de les fases, els participants poden escollir una obra sencera o parts de diferents obres. En la primera fase tocaran durant un temps màxim de 15 minuts i en la fase final durant un temps aproximat de 25/30 minuts. Les obres o parts de diferents obres de la primera fase no podran ésser repetides en la fase final.

El Concurs Internacional Paper de Música de Capellades té com a finalitat promoure la presència de joves músics als festivals i cicles de concerts de Catalunya. Per tant, el premi consisteix en la promoció del guanyador per mitjà dels organitzadors corresponents, amb la garantia de participació en un mínim de 10 concerts, i se li reserva el de Primavera de l’any vinent a la Sala Paper de Música de Capellades; igualment, i a criteri del Comitè d’Honor i Assessor, algun dels finalistes podrà ser promocionat. S’atorgarà també el premi especial concedit per l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar, consistent en un concert remunerat el dia 29 de juliol en aquest establiment, i el premi d’enregistrament (25 hores d’enregistrament i/o edició a la Sala Paper de Música). Arran de la promoció de Paper de Música, els guanyadors del concurs anterior, elQuartet Gerhard, i els finalistes, BrightDuo, foren convidats a un total de 13 concerts.

La data límit d’inscripció és el dia 22 d’abril. Més informació i condicions de participació: www.paperdemusica.cat/concurs.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter