Subscriu-te

Convocat el 25è Concurs Josep Mirabent i Magrans de música de cambra i cant

Els dies 4 i 5 de maig de 2019 tindrà lloc a Sitges la vint-i-cinquena edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans de música de cambra i cant, organitzat amb la finalitat d’ajudar a la formació de joves músics. Hi poden participar intèrprets de música clàssica de totes les nacionalitats, amb una edat màxima de 35 anys el dia del Concurs. Per als components de formacions de cambra s’estableix una mitjana d’edat de 30 anys el dia del Concurs. S’entén per “formació de cambra” qualsevol conjunt d’un mínim de dos intèrprets. No hi podran participar els guanyadors del primer premi d’edicions anteriors. El Concurs se celebrarà al Casino Prado Suburense de Sitges. El dissabte 4 de maig tindrà lloc la prova de música de cambra i el diumenge 5 de maig la de cant.

Les formacions de cambra hauran de presentaran un repertori de dues o tres obres d’estils diferents, amb una durada màxima de 15 minuts, mentre que els cantants hauran d’interpretar un repertori de dues obres d’estils diferents, amb una durada màxima de 10

minuts. Els cantants hauran de portar pianista o conjunt instrumental acompanyant (l’organització posa a disposició dels concursants dades de contacte de possibles pianistes acompanyants). Les proves són obertes al públic.

En la modalitat de grups de cambra s’atorgaran tres premis, dotats amb 2.500, 2.000 i 1.500 euros, els mateixos premis que per a la modalitat de cant. La data límit per inscriure-s’hi és el dia 18 de març de 2019. Cal destacar que la remuneració econòmica dels premis té dues parts, un primer pagament el dia del Concurs i un segon pagament en forma de caixet per la realització d’un concert a Sitges durant l’estiu del 2019.

En l’apartat de cambra, el jurat estarà format per Jordi Roch, Salvador Brotons, Assunto Nese, Albert Guinovart i Xavier Chavarria. En la modalitat de cant, integraran el jurat Carme Bustamante, Fiorenza Cedolins, Raúl Giménez, Roger Alier i Miquel Lerin.

El Concurs és organitzat conjuntament per la família Mirabent i Magrans –que el creà l’any 1993 en memòria de Josep Mirabent i Magrans, fundador de Joventuts Musicals de Sitges–, l’Associació Concertante i l’Ajuntament de Sitges.

El formulari d’inscripció i les bases del Concurs estan disponibles al web del concurs.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter