Subscriu-te

Curs de direcció coral de la Camerata Impromptu

Curs-direccio-coral-Camerata-Impromptu-2009

El període d’inscripció és obert fins al dia 25 de juny.

El cor Camerata Impromptu organitza el Curs 2017 de Direcció Coral, del 2 al 9 de juliol, que s’adreça a persones –majors de 16 anys, directors, mestres, professors, cantaires o estudiants– que es vulguin iniciar en la direcció coral, així com a directors ja experimentats que vulguin ampliar i aprofundir els seus coneixements. Caldrà, però, que l’alumne tingui un bon nivell de lectura musical i dur prèviament treballat el repertori que es lliurarà abans de l’inici del curs.

L’alumne farà pràctiques dirigint un cor pilot consolidat i equilibrat –el mateix cor Camerata Impromptu–, coneixedor del repertori, que permetrà a l’alumne experimentar amb facilitat, arriscar i aprendre en un entorn del tot real. A més del treball pràctic amb el cor i el pianista corepetidor, s’estudiaran les disciplines necessàries per a la formació d’un bon director: tècnica vocal aplicada al cor, sensibilització auditiva, pedagogia de l’assaig, anàlisi formal de les obres i anàlisi fenomenològica.

Serà impartit per experts en música i tècnica vocal aplicada al cor, com Jordi Mora i Francesca Roig, i com a novetat d’aquest any Cori López-Xammar impartirà didàctica en el Mètode Tomatis. Daniel Antolí i Plaza, director del Curs i de la Camerata Impromptu, assumirà la teoria i pràctica de la direcció coral. Com a cloenda del Curs se celebrarà un concert obert al públic en què els alumnes dirigiran el cor en la interpretació del repertori treballat. Un repertori que inclourà obres de diferent grau de dificultat, per ajustar-se al nivell de cada alumne i a la necessitat pedagògica de cada moment.

El Curs es farà a l’auditori de l’Institut Oriol Martorell d’Ensenyaments Artístics (carretera Alta de les Roquetes, 70, de Barcelona; metro L3: Canyelles; bus: 27, 73, 76, 185, B19). El període d’inscripció és obert fins al dia 25 de juny. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter