Subscriu-te

Curs d’Interpretació de Lied Català amb Manel Cabero i Pueyo

curs de lied català

Manel Cabero i Pueyo dirigeix i imparteix aquest Curs de Lied Català, adreçat a cantants, pianistes i duos de veu i piano i duos de veu i guitarra. Als cantants i pianistes inscrits individualment se’ls oferirà la possibilitat de constituir-se en duo, segons les possibilitats existents abans de l’inici del curs. D’altra banda, els cantants igualment inscrits individualment (només en repertori per a veu i piano) disposaran en cada sessió d’un pianista.

Cartell LIED CATALA 7-10-16 OKEl curs es realitzarà en vuit sessions repartides en quatre caps de setmana, els dies 3 i 4 de desembre, a la Casa de Cultura Sant Francesc de Granollers; els dies 28 i 29 de gener de 2017, a l’Escola de Música i Conservatori de Sabadell; els dies 1 i 2 d’abril, a l’Escola de Música i Conservatori de Terrassa, i els dies 3 i 4 de juny, a l’Acadèmia Concertante de Barcelona. Els horaris (de moment indicatius, ja que dependran del nombre final d’inscrits) seran els dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i els diumenges de 10 a 14 h. S’hi admetran alumnes oients. A grans trets, el temari se centrarà en: el gran repertori, el repertori dels segles XX i XXI, la cançó popular en concert i l’òpera i la sarsuela catalana i el repertori en llengua no catalana. La inscripció ja és oberta.

L’acte inaugural del curs tindrà lloc el proper 7 d’octubre a la Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers, seu del Consell Català de la Música, carrer de la Ràbida, 5, a Barcelona, a les 19 h, amb entrada lliure). Manel Cabero presentarà l’acte, que consistirà en la taula rodona “Un projecte de futur per al lied català”, en la qual intervindran diferents personalitats del món de la interpretació, la investigació musical, l’edició de partitures i llibres, l’edició audiovisual, la composició, els mitjans de comunicació, la crítica, la conservació del patrimoni i les institucions musicals: Francisco Poyato, Francesc Cortès, Jordi Gargallo, Elisenda Climent, Jesús Rodríguez-Picó i Josep Dolcet. En acabar s’oferirà el concert “D’ahir a avui”, a càrrec del tenor Jordi Casanova (coordinador del curs) i la pianista Viviana Salisi (pianista principal del curs), que interpretaran obres de Francesc Alió, Enric Granados, Guillem Brugarolas, Francesc Pujol, Eduard Toldrà, Miquel Ortega, Albert Guinovart i Alberto García-Demestres.

Més informació, tots els detalls del curs i inscripcions, en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter