Subscriu-te

El BOSF i el Concurs Maria Canals porten la integral de les ‘Sonates per a piano’ de Beethoven

Els dies 4, 5 i 6 de juny de 2021, primer cap de setmana del mes, Barcelona reviurà la interpretació de la integral de les 32 Sonates per a piano de Ludwig van Beethoven, gràcies a la primera col·laboració entre el Barcelona Obertura Spring Festival (BOSF) i el Concurs Maria Canals Barcelona; l’esdeveniment tindrà lloc a l’entorn patrimonial de Montjuïc i s’inscriu en els actes del 250è aniversari del naixement del compositor alemany. Anteriorment aquesta fita es va dur a terme en el marc del VIII Festival Internacional de Música de Barcelona l’any 1970 i durant el Festival de Piano i Bel Canto el 1997.

Aquesta Marató Beethoven, que suposa un desplegament pianístic estimulant, portarà l’excel·lència amb protagonistes de casa. Els concerts tindran lloc al Pavelló Mies van der Rohe, Museu Nacional d’Art de Catalunya, CaixaForum i Fundació Miró i serà protagonitzada pels pianistes Marc Serra, Noelia Rodiles, Marta Puig, Maria Canyigueral, Mario Mora, Víctor Braojos, Juan Barahona, Eudald Buch i Marc Heredia; Regina Chernychko i Jorge Nava, premiats del Concurs Maria Canals, clausuraran la integral al Conservatori del Liceu. Abans, però, el dia 31 de maig, la musicòloga Maria José Anglès (Musicològics) oferirà la conferència “El piano de Beethoven” per via telemàtica (20 h).

La Marató Beethoven serà, d’una banda, el darrer esdeveniment de l’edició d’enguany del programa Obertura City+, la proposta del Barcelona Obertura Spring Festival que s’obre als barris de la ciutat amb el talent local, i, de l’altra, el preàmbul de la 66a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona, que se celebrarà entre els dies 3 i 15 de juliol, al Palau de la Música Catalana.

Els concerts seran gratuïts amb reserva prèvia de localitats en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter