Subscriu-te

El Cor Ariadna tanca temporada amb el primer concert de Júlia Sesé com a nova directora

Cor Ariadna

El Cor Ariadna (de l’Agrupació Cor Madrigal) ofereix el darrer concert del curs aquest dissabte 7 de juliol (21 h, entrada lliure) a la Parròquia de la Bonanova de Barcelona, que suposa el primer de la nova directora de la formació, Júlia Sesé. Aquest concert és compartit amb el Cor de Noies Exaudio d’Igualada, del qual també és titular Júlia Sesé, i que intervindrà en primer lloc.

Cor de Noies Exaudio

Així, el Cor Exaudio oferirà un programa amb les obres Ave Maria de Xavier Pastrana, Ave Maria d’Eva Ugalde, Salve Regina de Javier Busto, Missatge de Ricard Lamote de Grignon, Schundromane lesen de Paul Hindemith, Cançó gavatxa de Xavier Puig i Dues cançons populars catalanes de Josep Vila i Casañas.

Per la seva banda, el Cor Ariadna interpretarà Jaquin Jaquet de Clemens non Papa, De Profundis clamavi de Vic Nees, diverses peces del cicle Set cançons populars catalanes d’Eduard Toldrà –“Matinet me’n llevo jo”, “Flor d’olivar” i “No t’espantis, Alabau”– i No mirrors in my nana’s house d’Ysaye M. Barnwell. Aquest mateix concert ja va ser realitzat a Igualada el passat diumenge 1 de juliol.

Júlia Sesé

Júlia Sesé és la primera llicenciada en direcció coral per l’ESMUC, i els seus professors van ser Pierre Cao, Mireia Barrera i Josep Vila i Casañas. Va ser seleccionada per participar en l’Eric Ericson Masterclass 2011 (Holanda), on va treballar amb el Netherlands Radio Choir i el Netherlands Chamber Choir, sota la tutela de Michael Gläser i Jos van Veldhoven. Ha ampliat els seus estudis de direcció en cursos a Itàlia, Noruega i Espanya, amb mestres com Johan Duijck, Simon Carrington, Dale Warland i Harry Christophers.

A banda del Cor Ariadna i el Cor Exaudio, també dirigeix el Cor de Cambra Anton Bruckner de Barcelona i imparteix tècnica vocal al Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers. És membre del jurat en el Concurs Coral de Malgrat de Mar que es du a terme cada any el primer cap de setmana d’octubre. Paral·lelament a l’activitat com a directora, desenvolupa també la seva carrera com a cantant solista. Actualment cursa el grau superior a l’ESMUC en l’especialitat de cant clàssic amb Mireia Pintó i Xavier Mendoza.

Gemma Tatay ha estat directora del Cor Ariadna durant dotze anys i s’acomiadà oficialment el passat 26 de març en el Concert de Setmana Santa de la formació.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter