Subscriu-te

El Cor de Cambra de Granollers homenatja Montsalvatge

Cor de Cambra de Granollers

El diumenge 27 de novembre (Teatre Auditori de Granollers, 19 h) el Cor de Cambra de Granollers, dirigit pel seu titular, Josep Vila Jover, ret el seu homenatge particular a Xavier Montsalvatge en el centenari del seu naixement, efemèride que se celebra el 2012, amb l’estrena de l’espectacle Univers Montsalvatge.

Aquest concert escenificat ofereix textos i posada en escena de Quim Lecina i la participació de l’actriu Sílvia Forns com a Euterpe. En la part musical, a banda del Cor, hi participa la mezzosoprano Anna Tobella com a solista i Josep Buforn al piano. Completen l’escenificació, Anna Valls i Maria Casado (muses), Joan García (Josep Pla) i Néstor Pindado (Xavier Montsalvatge).

La personalitat musical de Montsalvatge és fruit del seu contacte amb els músics que el van formar, i d’aquells amb qui va compartir amistat al llarg de la seva vida. Així, es proposa un programa que inclou obres del mateix Montsalvatge (inclou les Cinco canciones negras) i d’un dels seus mestres: Eduard Toldrà; d’un dels seus amics: Xavier Turull, i d’un dels seus alumnes més destacats: Salvador Brotons. En definitiva, un repertori que pretén acostar-nos a l’univers del compositor gironí.

Aquest espectacle es podrà veure també al Palau de la Música Catalana el 25 de febrer de 2012, en els actes oficials de celebració del centenari de Montsalvatge. També està prevista una actuació al Teatre Principal d’Olot el 30 de març de 2012.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter