Subscriu-te

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes celebra 15 anys amb l’estrena de la producció pròpia ‘And the winner is…’

El duo de piano format per Carles Lama i Sofia Cabruja
El duo de piano format per Carles Lama i Sofia Cabruja

Aquest espectacle de música de pel·lícules oferirà una combinació única de piano a quatre mans i orquestra de corda.

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes continua apostant per la qualitat musical i enguany ofereix una edició especial amb motiu del 15è aniversari. Així, entre l’11 de juliol i el 29 d’agost, el Festival acollirà les actuacions d’artistes reconeguts a nivell internacional, solistes, duos i trios de les especialitats de piano, violí, violoncel o flauta; en total seran dotze concerts en el marc incomparable de l’església del monestir, els dissabtes 11, 18 i 25 de juliol, i tots els dissabtes i dimecres d’agost.

Fidel als seus orígens i dedicat sempre al piano i la música de cambra, enguany hi destaca la producció pròpia And the winner is…, un concert amb música de pel·lícules protagonitzat per Carles & Sofia Piano Duo i l’orquestra Concerts4Good-Terres de Marca, sota la direcció de Daniel Mestre. Amb la combinació única d’un piano a quatre mans i orquestra de corda, sonaran temes i bandes sonores memorables transcrites per Adrià Barbosa i Abraham Espinosa. El concert tindrà dues sessions, el dissabte 15 i el diumenge 16 d’agost, i la recaptació serà en benefici del projecte Life for Africa VTT de la Fundació Rotary Internacional.

Així doncs, el Festival va començar l’11 de juliol passat amb el programa “Una flauta a l’òpera”, a càrrec del duet italià format per Alessandro Crosta (flauta) i Nadia Testa (piano), amb obres de Verdi, Bizet i Puccini. Els concerts continuaran els dies 18 i 25 de juliol, amb el pianista John Solomons, amb obres de Liszt, i el duet format per Sumiko Tajihi (violí) i Atsuko Kawakami (piano), amb obres de Mozart, Chopin, Sarasate i Brahms, respectivament.

Pel que fa a la resta de la programació, s’hi podrà escoltar el trio format per Valentina Caiolo (violí), Alberto Casadei (violoncel) i Francesco de Zan (piano); el violinista Marco Reiss, acompanyat al piano per Frank Wasser; el trio de soprano, tenor i piano format per Anne Cathrine Eiken (soprano), Harald Björköy (tenor) i Geir Botnen (piano), amb un programa d’àries i duets d’òpera i opereta; o els pianistes Marco Tezza, Pierre-Laurent Boucharlat, Sandro de Palma, Albert Mamriev i Anna Teshyayeva.

The Hanfris Quartet
The Hanfris Quartet

D’altra banda, i com els darrers anys, a l’església del Port de la Selva tindrà lloc l’OFF Festival, amb propostes molt atractives, que inclouen un quartet a cappella amb The Hanfris Quartet; el tradicional concert de tango, amb l’Ensemble ContraMilonga, i un concert de cançons popular alemanyes, amb el tenor Christoph von Weitzel.

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes està organitzat per Opus Artis i el Departament de Cultura de la Generalitat, amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament del Port de la Selva i l’AIE (Asociación de Intérpretes y Ejecutantes).

Per a més informació i compra d’entrades, podeu consultar aquest enllaç.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter