Subscriu-te

El Palau de la Música acull András Schiff i Khatia Buniatishvili, dos grans noms del piano en tres dies de diferència

Divendres que ve, 9 de febrer (20 h) el pianista hongarès András Schiff, un dels intèrprets més rellevants del moment, torna al Palau de la Música convidat al cicle Palau Piano. Schiff oferirà un recital que inclourà obres dels seus compositors predilectes i que presentarà personalment al públic. 

La darrera visita d’András Schiff al Palau va ser l’abril de 2021 en què va oferir un concert en una doble sessió amb la finalitat d’oferir les màximes localitats al públic doblant la capacitat de la sala que havia reduït l’aforament per les mesures de contenció de la COVID-19.

Tres dies després, dilluns 12 de febrer (20 h) la pianista georgiana Khatia Buniatishvili, també tornarà a la sala modernista convidada al cicle Palau Piano. Un concert programat inicialment per al dia 19 de juny de 2023 i que es va ajornar per la imminent maternitat de l’artista.

András Schiff. (c) Nicolas Brodard.

Buniatishvili oferirà un programa eclèctic i virtuosístic que inclou tres obres transcrites per Franz Liszt, compositor. Es tracta del Preludi i fuga en La menor BWV 543 de J. S. Bach, i la Serenata per a piano en Re menor S. 560/7, a partir de “Ständchen” D. 957, i Gretchen am Spinnrade, op. 2, D. 118 de Franz Schubert. El programa també inclourà la Sonata per a piano núm. 23, en Fa menor, op. 57, “Appassionata” de L. van Beethoven i la Sonata per a piano núm. 16, en Do major, K. 5 de W. A. Mozart. Khatia Buniatishvili acabarà el concert amb Consolation núm. 3, S. 172 i la Rapsòdia hongaresa núm. 6, S.244/6 de Liszt.

Grans noms del piano completaran el cicle Palau Piano d’aquesta temporada, com Grigory Sokolov (28 de febrer, per catorzena vegada consecutiva) i Yuja Wang (3 de juny), al costat d’Anna Vinnitskaya (6 de març), Ignasi Cambra (4 d’abril), Paul Lewis (15 d’abril) i Alexandra Dovgan (8 de maig).

Imatge destacada: (c) Gavin Evans – Sony Classical.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter