Subscriu-te

El Palau de la Música acull el Concert de la Diada (21 h)

El dia 11 de setembre, a les 21 h (nou horari), tindrà lloc el Concert de la Diada al Palau de la Música Catalana, per segon any consecutiu. L’Orquestra Simfònica de Tarragona Camerata XXI i l’Orfeó Català, amb la soprano Marta Mathéu i el director Xavier Puig, seran els intèrprets d’aquesta festa musical. Aquest concert és una iniciativa de la Fundació Mas i Mas juntament amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

El programa inclourà, a la primera part, obres de tres compositors catalans molt vinculats al Palau i recordats aquest 2012 amb motiu de diverses efemèrides: les Quatre petites pastorals de Ricard Lamote de Grignon, una selecció de cançons d’Eduard Toldrà i el Madrigal sobre un tema popular i tres de les Cinco canciones negras de Xavier Montsalvatge.

A la segona part s’interpretarà el Virolai a la Mare de Déu de Montserrat –amb música de Joan Rodoreda–, una glossa de Joan Manén orquestrada per Xavier Puig sobre la cançó tradicional catalana Muntanyes del Canigó i la fantasia coral-orquestral basada en cançons populars i tradicionals, El mirador, de Josep Vila i Casañas. El concert es clourà amb la interpretació d’Els Segadors, himne nacional de Catalunya, en un arranjament d’Antoni Ros Marbà.

Arran de la convocatòria de la manifestació de l’11 de setembre, l’organització ha endarrerit a les 21 hores l’horari d’inici del concert (prèviament anunciat a les 19 h) per facilitar a tothom l’arribada al concert. Les entrades ja són a la venda a les taquilles del Palau de la Música Catalana, a un preu entre 15 i 54 euros. Més informació al web www.palaumusica.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter