Subscriu-te

El Palau de la Música Catalana s’adhereix al programa Apropa Cultura

El Palau de la Música Catalana s’ha adherit al programa socioeducatiu Apropa Cultura per facilitar l’assistència als concerts i activitats organitzades pel Palau a les persones en risc d’exclusió social. Amb l’adhesió del Palau, Apropa Cultura compta ja amb 17 equipaments culturals de música, teatre i dansa d’arreu de Catalunya i s’adreça als centres socials i associacions que treballen amb aquests col·lectius. El Palau de la Música referma així el seu compromís d’apropar la cultura a les persones en risc d’exclusió, complint així amb un dels objectius prioritaris del seu Pla Estratègic.

Des del mes d’abril fins al juny, el Palau de la Música Catalana obrirà un total de nou concerts al programa Apropa Cultura. Els espectacles triats a un preu únic de 3 euros l’entrada per als col·lectius en risc d’exclusió social són:  “Les cobles homenatgen el mestre Eduard Toldrà” i “Wagner i la Banda Municipal de Barcelona”  (cicle Tardes al Palau), “Música sacra al Salzburg i a la Viena del classicisme” i “Gospel & Jazz” (Cicle ONCA), El fantasma del Palau (Concerts Familiars al Palau), “Veus blanques del Romanticisme alemany” i “Del plany a la joia” (Cicle Coral Orfeó Català), com també “La dan7a de Beethoven” i “Això és Broadway” (Concerts Simfònics al Palau).

Sobre Apropa Cultura

Apropa Cultura és un programa socioeducatiu impulsat per L’Auditori que facilita l’accés a la cultura a persones en risc d’exclusió social. Durant la temporada 2010-11 Apropa Cultura va acollir prop de 9.000 persones i més de 34.000 al llarg de les últimes 5 temporades. Aquest projecte creat i impulsat per L’Auditori compta amb 17 equipaments culturals de Catalunya: L’Auditori, TNC, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Atrium Viladecans, Teatre Municipal de Girona, Auditori de Girona, Sala La Planeta, Centre Cultural la Mercè Teatre de Salt, Temporada Alta, Teatre-Auditori Sant Cugat, L’Atlàntida de Vic, Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès, Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès, Centre Cultural Unnim de Terrassa i Palau de la Música Catalana.  Apropa Cultura compta amb el suport dels departaments de benestar de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter