Subscriu-te

Palau de la Música, L’Auditori, Liceu, Mercat de les Flors, Teatre Lliure i TNC s’uneixen per atreure el públic jove

Vibe35 és el nom del projecte comú que sis equipaments públics de Barcelona (Palau de la Música, L’Auditori, Liceu, Mercat de les Flors, Teatre Lliure i Teatre Nacional de Catalunya) han posat en marxa amb l’objectiu de crear nous públics joves i potenciar iniciatives educatives i socials.

Durant una setmana i mitja, concretament del 21 d’octubre a l’1 de novembre, totes aquestes entitats programen funcions específiques per a joves de 18 a 35 anys a preus molt reduïts, entre 10 i 20 euros, i que inclouen, un cop acabat l’espectacle, una actuació d’ambient o bé a càrrec de discjòqueis proposats per festivals de música moderna o clubs, com el Sònar, Primavera Sound, Festival Cruïlla, Razzmatazz o Nitsa/Apolo.

Entre la diversitat de l’oferta proposada hi ha espectacles de dansa, teatre, concerts de música clàssica i òpera. Per exemple, el Palau de la Música programarà passis addicionals del concert de l’organista Juan de la Rubia amb improvisacions sobre la pel·lícula Metropolis i de la producció de Don Giovanni de la Fundació Òpera Catalunya. El Liceu farà el mateix amb Il trovatore de Verdi, mentre que L’Auditori oferirà novament dos espectacles ja originats a la seva sala a càrrec de Pol Batlle i Rita Payès, d’una banda, i Marina Herlop, de l’altra, que presentaran els seus darrers treballs discogràfics.

D’altra banda, aquests mateixos sis equipaments també han unit esforços dels serveis educatius respectius per crear una plataforma web que estarà operativa a mitjan de l’any vinent i que inclourà la programació de totes les activitats educatives que ofereixin, la creació d’itineraris compartits i l’organització d’unes jornades de formació per al professorat d’escoles i instituts. Aquest portal també vol agilitzar els processos de reserva, compra i facturació d’aquestes activitats.

Els sis equipaments nacionals col·laboren a iniciativa del Departament de Cultura i compten amb una subvenció del Ministeri de Cultura espanyol.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter