Subscriu-te

El Trio Mozart de Deloitte actua a Banyoles

L’Auditori de l’Ateneu de Banyoles acull diumenge 16 d’octubre, a les 19 h, el tercer i últim concert del seu conjunt resident durant el 2011, el Trio Mozart de Deloitte. Aquest és el primer cop que l’Auditori de l’Ateneu acull la figura d’un conjunt resident. Amb aquesta iniciativa la sala banyolina incorpora una fórmula habitual en auditoris i sales de concerts arreu del món, que és la de donar suport a un conjunt per tutelar o promocionar-ne la trajectòria artística. En aquest cas, el Trio Mozart de Deloitte s’ha revelat com un dels conjunts de cambra més prometedors, tal com ja es va fer notar en aquesta mateixa Revista arran de l’actuació del grup a la temporada de Joventuts Musicals a l’Auditori de Barcelona.

El Trio Mozart de Deloitte va oferir, en les seves actuacions anteriors a Banyoles, dos programes ben diferenciats. El primer el 6 de febrer, amb un programa íntegrament dedicat a Xostakóvitx, i el segon el 5 de juny, amb obres de Beethoven i Chopin. En el concert que oferirà diumenge 16 d’octubre, el conjunt de cambra interpretarà el Trio núm. 2 en Mi bemoll major de Franz Schubert i la Rapsòdia hongaresa núm. 9 en Mi bemoll major, “el Carnaval de Pest” de Franz Liszt. El Trio Mozart de Deloitte ha completat la seva “residència” a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles amb un seguit de masterclasses ofertes als alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles.

El Trio Mozart de Deloitte està format per la violinista catalana Elena Rey, la pianista asturiana Noelia Fernández i, fins fa poc temps, el violoncel·lista polonès Mikolaj Konopelski. Recentment, el violoncel·lista gadità Antonio Martín Acevedo s’ha incorporat a la prometedora formació en substitució del seu primer membre. El trio de cambra es va formar l’any 2008 a l’Escola Superior de Música Reina Sofía, d’on tots els seus membres són alumnes. La formació ja ha estat guardonada en diverses ocasions: primer premi del Concurs de Música de Cambra Ciutat de Manresa i primer premi de la modalitat de música de cambra al Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya, l’any 2009.

Les entrades anticipades per al concert del Trio Mozart de Deloitte es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (pg. Indústria, 25, telèfon 972 57 00 50) o a través del servei de Tel.Entrada de Catalunya Caixa.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter