Subscriu-te

El Trio Rodin participarà als Circuits FestClásica 2019

El Trio Rodin, format per Carles Puig (violí), Esther García (violoncel) i Jorge Mengotti (piano), ha estat seleccionat en la modalitat de música de cambra per participar amb el seu programa “Nostàlgia” als Circuits FestClásica 2019, que comporta diversos concerts en festivals socis de l’Asociación Española de Festivales de Música Clásica-FestClásica.

El Trio Rodin és una de les formacions joves amb més activitat a l’àmbit de la música de cambra. Va néixer el 2011 a la ciutat d’Utrecht (Holanda) i ben aviat va ser guardonat amb premis importants, com el primer premi de l’XI Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra (Terrassa) i el premi del jurat a l’Storioni Festival Prijs 2013, a Holanda. També ha estat reconegut amb el segon premi del III Concurs Internacional de Villalgordo del Júcar i al XX Concurs de Música de Cambra Josep Mirabent i Magrans (Sitges); igualment, ha estat finalista al X Concurs Internacional d’Arnuero (Cantàbria) i al XXIII Concurs de Música de Cambra Paper de Música de Capellades. Recentment ha rebut el premi del públic del Concurs Internacional Who’s Next de música de cambra a Almere (Holanda) i la Medalla d’Or dels Global Music Awards (Estats Units) pel seu primer treball discogràfic dedicat a la música de cambra amb piano d’Enric Granados.

Entre els seus propers compromisos a Catalunya figura una actuació a l’Ateneu Barcelonès el 5 d’abril de 2019, en què interpretarà obres oblidades dels compositors catalans Serra, Malats, Granados i Pahissa.

Per la seva banda, també han estat seleccionats per als Circuits FestClásica 2019 el grup vocal Cantoría, amb el programa “Lenguas Malas” (modalitat de música antiga), i Moisés Sánchez, Noelia Rodiles i Fernando Palacios, amb el programa “Músicas al encuentro: jazz y clàssica” (modalitat de concert pedagògic).

Imatge destacada: Trio Rodin. © Merlijn Doomernik

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter