Subscriu-te

El violinista Pinchas Zukerman tancarà la 18a edició del Festival de Música Castell de Concabella

El prestigiós violinista alemany Pinchas Zukerman protagonitzarà, l’abril de 2024 i juntament amb el seu Trio, l’últim dels tres concerts del Festival de Música Castell de Concabella, que s’emmarca en la Temporada Cultural d’aquest equipament, que enguany arriba a la novena edició.

Els dos primers concerts del Festival tindran lloc al mes d’octubre: el dia 7, es presentarà en societat el Sikarra Consort, una nova formació de cambra formada per Enric Ribalta, flauta, Encarna Monzó, oboè, Joan Espina, violí, Ramon Aragall, fagot, i Eva del Campo, clavecí, que interpretaran un programa titulat “Obres mestres del Barroc” amb obres de Boismortier, Telemann, Bach, Händel, Joan B. Pla i Vivaldi.

El dia 21, tornarà a Concabella -ja hi va actuar l’any passat- el pianista Josep Colom. En aquesta ocasió, interpretarà una selecció d’obres de Blasco de Nebra, el pare Soler, Granados, Mompou, Albéniz i Falla, aplegades sota el títol “Música catalana i espanyola per a piano”.

El concert del Trio Zukerman (format per Pinchas Zukerman, violí, Amanda Forsyth, violoncel, i Shai Wosner, piano) tindrà lloc el 7 d’abril de 2024 i en el programa hi haurà obres de Schumann, Saint-Saëns i Beethoven.

Els tres concerts del Festival de Música donen el tret de sortida a una temporada que es completa amb tres concerts de jazz -que integren la setena edició del JazzConcabella- i altres activitats de divulgació i pensament a l’entorn de la poesia i la música.

Les propostes de jazz que, entre gener i març, passaran per Concabella aniran a càrrec de el Carme Canela i Rai Paz Trio, el Chris Cheek Quintet amb Jordi Rossi i el Raynald Colom Quartet. A l’abril tindrà lloc un espectacle flamenc de la companyia Por Tacones i al maig un de poesia teatralitzada amb l’actriu Marta Tricuera i l’actor Josep Sobrevals.

El cartell de Concabella també inclou dues presentacions de llibres, una d’Antoni Tolmos i una que aplegarà Jordi Graupera, Ignasi Moreta i Maria Garganté.

El castell de Concabella és un antic palau senyorial d’aquesta població pertanyent al municipi dels Plans de Sió. Declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, es tracta d’un monument històric i el castell o casal fortificat més gran de la comarca de la Segarra.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter